Ahojte žienky potrebovala by som poradiť. Mám ísť preventívne na sono malej panvy do Centra prevencie rakoviny v Martine - tam kde chodia tehotné. Lenže neviem v ktoré dni. Zdá sa mi že vo štvrtok a ešte nejaký iný den. Nemám to nikde zapísané a ani na nete so mto nenašla a chcela by som ísť zajtra. Ďakujem.
ahoj...od pondelka do stvrtku... niesom si ista presne ... ci aj v piatok robia. ale chod sa tam zapisat uz okolo jednej.zacinaju o druhej.
@nana776 ahoj, mne sa zda že robia iba 2 dni v týždni a zdalo sa mi že stvrtok a pondelok len som si nebola ista 🙂dakujem veľmi pekne. To vážne už tak skoro? a robí sa to dolu alebo hore kde aj sono prsníkov?..zatial som tam bola iba na prsníkoch a čakala som teda poriadne dlho.
A ako dlho prosím ťa trvá to vyšetrenie?
v pohode...radsej si tam zavolaj.ja tam chodim na sono babatka 🙂 takze neviem presne ale robi to ten isty doktor ako aj toto moje sono.raz robia hore a raz dole.trva to mozno 5minut lebo ja ked chodim tak tam chodia aj na sono panvy a niesu tam dlho.ide len o to o ktorej sa tam zapises ja som tam bola minule o druhej a bola som 36 🙂 takze si to vies predstavit ale ja tam necakam.zo zaciatku som chodila na aute takze za ten cas som sa sla kdesi motat po obchodoch no a teraz vacsinou pride pre mna priatel kedze sa mi uz tazko soferuje.
neviete mi prosim vas poradiť?☹