Som v neustálom hluku a už to nezvládam

12. nov 2024

Pomoc! Ja uz to nedavam😩😭hluk v skolke, kde pracujem, hluk doma-2besni skolkari, ktori hucia od otvorenia vchod.dveri az po zalahnutie do postele. Som v permanentnom hluku. Uz to nedavam😩😭

hugoboss1923
12. nov 2024

Spotreba Migralginu musí byť u teba dosť vysoká.

janababana
12. nov 2024

Ak mas doma muza, popros ho nech je aspon na polhodku hodku s detmi a ty sa daj kamsi do ticha. Tieto stavy “ohucania” su neprijemne, mne ine ako vypadnut od zdroja hluku nepomaha, co je pri detoch celkom problem.

kavasmliekom
12. nov 2024

To fakt máš celý deň hluk?

kacena4
12. nov 2024

tak si s nimi sprav poriadok preco hucia?? nechapem?!

jaass
12. nov 2024

Prečo dvaja škôlkari hucia kým nezaspia? 🤷‍♀️ poznám teda veľa rodin kde maju aj 3 malých chlapcov ale venujú sa im a nemajú potrebu len hučať🤷‍♀️ aktivity na dennom poriadku

laskonka_lasky
12. nov 2024

@kacena4 ja vaše poniektoré komentáre nedávam,prepáčte.
Autorka a k tebe..vôbec ti nezávidím mám doma dve deti, niekedy idú práčka sušicka naraz,do toho nahlas telka ide ma picnúť..

nevenka
12. nov 2024

@laskonka_lasky a este si predstav deti 4 a hlavna cesta pod oknami 🤯

autor
12. nov 2024
autor
12. nov 2024

@kacena4 lebo su vyspati a besnia sa..

autor
12. nov 2024

@jaass su hlucni, ako vacsina dnesnych deti

autor
12. nov 2024

@laskonka_lasky dakujem.oni sa nahanaju, besnia, kricia, rehocu sa.uf

autor
12. nov 2024

@nevenka mam pocit, ze dnesne deti su take nevybehane.. hlucne.. blaznive.. mojim ani hodinova prechadzka nepomaha.. v skolke spia a doma su plni energie

autor
12. nov 2024

@jaass super, ze ini sa dokazu max venovat detom.ja sa potrebujem venovat aj domacnosti, vareniu kvoli intoleranciam,...

pseudomonas87
12. nov 2024

Presne , nevybehane, hlavne v zime a vyspate zo škôlky a doma sodoma gomora. Nemôže muž dačo s nimi robiť?

domak2
12. nov 2024

Možnosti je viac, keby si zmenila prácu na niečo kludnejsie, lepšie by si zvládala hluk doma. Keby v skolke nespali, šli by skôr spat a možno by toľko nevyvadzali (a možno viac z únavy 🤭), nájsť svoj vnútorný zen a tešiť sa z hluku(jej detičky sú zdravé a robia šťastný hluk, to je krasa), zapojit partnera, stat sa doma autoritou ktorej sa deti boja a sú ticho ( smutne ale mozne) alebo ta porazi, lebo si viem predstaviť aké náročné to musí byť dlhodobo. Ja pracujem v kaviarni a po celom dni v hluku a neustalej komunikácie sa proste musím doma na chvíľu zazuklit a mat svätý pokoj chvíľu aj keby som len cumela do steny, väčšinou mam pred nou mobil 😅 takže bez vycitiek podám chrumky a zapnem tv. Potom sa môžem opäť venovať a zapojiť bez toho aby som mala tik v oku.

gaia14
13. nov 2024

Pozri stuple do usi, napr Loop. Maju niekolko urovni, jedna je presne pre rodicov, znizi ti decibely ale co potrebujes stale pocujes. Mne to pomaha ked som takto prestimulovana, hocikde kde je velky hluk

dennissa16
13. nov 2024

@laskonka_lasky ty len niektoré? Ja väčšinu.

@kacena4 Neviem, či si len vyhorela z prace a zo života alebo prečo sa to deje,ale keby som na teba natrafila ako na špeciálnu pedagogicku niekde na skole, beriem deti a nohy na plecia a zdrham.
Ešte že máš fotku a vieme o koho sa jedna.

ksenia16
13. nov 2024

@jaass dať ich na šport,majú príliš veľa energie. Susedia kam musia od vás odsťahovať?

lenkahvh
13. nov 2024

Tak možno zmeniť prácu, keď to nedavas v škôlke, tvoja rodina je asi prednejsia

laskonka_lasky
13. nov 2024

@nevenka stačilo mi spať jednu noc na hoteli,kde bola hlavná cesta pod oknom a to som nemala žiadne deti so sebou,čize nezávidim😃

jaskolka
13. nov 2024

Úplne chápem,moji tiež doma idú si hlas vykričať,v lete boli stále vonku,tam sa to rozptýlilo .Teraz si to kompenzujú vnútri,ešte že bývame v dome 😃 Dcéra má celkovo veľmi výrazný a silný hlas,v škôlke vravia,nech ju skúsime dať neskôr na spev.

sissy27
13. nov 2024

A kde je v tomto pribehu pan manzel? Nech zoberie deti von na dalsie dve hodiny a unavi ich. Ty budes mat doma dve hodiny ticha, a ked pridu unaveni domov, tak nech sa venuju akusticky menej narocnym aktivitam.

nika23t
13. nov 2024

Ja mam tri dcéry. Síce nie je vyslovene hluk celý deň, ale z nejakého dôvodu majú potrebu snáď VŠETKO mi hovoriť. Na jednej strane som rada, ze mi dôverujú a zdôverujú sa mi, na druhej strane denne mam pocit, ze som doma jediná, ktorá musí nonstop niklekoho počúvať. Niekedy večer netúžim po inom, len nech všetci idú spat a ja mam aspoň hodinu ticho a kľud. Rozumiem Ti, autorka, musí to byť náročné. Keď boli mladšie, bol hluk, to som dávala horšie, niekedy som im proste zapla telku a dala niečo chutné. Aspoň na hodinu...

tarvika
13. nov 2024

https://www.loopearplugs.com toto by mohlo pomoct. je ich viac druhov, su tam aj take ktore odfiltruju hluk, ale ak ti niekto nieco hovori, to pocujes. Nemam ale osobnu skusenost.

lilinka76
13. nov 2024

Autorka, aj keď sa Ti to nepáči,
@kacena4 má pravdu. Deti sa môžu hrať aj so stíšeným volume. Len im treba nastaviť hranice. Neviem si predstaviť dať si doma štuple do uší...

nevenka
13. nov 2024

No u nas este horsie, ked v skolke nespi, tak s nim nie je rozumna rec, za vsetko hysaky. Neda si nic vysvetlit. A cim unavenejsi, tym viac adrenalinu a besnoty 😨🤪.

lenkakravcova
13. nov 2024

Musíš chodiť do práce ? Ak kvôli financiám nemusíš tak počkaj kým pôjdu do školy. 😄
Alebo zavrieť detskú izbu. Nech si tam hučia..

marllik
13. nov 2024

Oddeliť ich. Jedeno nech sa hrá pri Tebe v kuchyni, druhé samé v izbe. A stáť si za tým.. neviete sa hrať spolu kľudne? Nebudete spolu. Ja to tak riešim so 4mi deťmi. Chápem, že sa potrebujú aj blázniť, no keď je toho moc, toto je riešenie, ktoré nám funguje.

tortelinka
13. nov 2024

Poznám to, robím v škole.mne pomohlo urobiť predel,idem domov tak, aby som bola chvíľu sama v tichu

autor
14. nov 2024

@marllik vyskusam.dakujem