Potíte sa moc z tohto ad?
@stellarstar ja neviem či sa potim z toho ad alebo z hormonov
@lucia851 ved som ti vravela že kúp si ten test a máš do 5 m odpoveď, takto sa môžeme každý deň v každej tvojej novej téme o tom dohadovať že či to máš z PMP alebo z AD 🤷♀️
@stellarstar muž mi nedá peniaze na to mám počkať na krvné odbery
@stellarstar lenže ja som už návaly mávala aj pred týmto ad
@lucia851 a ty na to nemáš peniaze?
@stellarstar ja som na polovičnom invalidnom takže si nemôžem dovolovat
@lucia851 to som nevedela
@lucia851 a aky mas problem ad ti nepomohlo?
@davidgott1994 pomohli
@lucia851 tak ako ked nemozes fungovat ??
@davidgott1994 prečo by som nemohla fungovať?
@lucia851 tak tak som myslel ked si na id a naco sa liecis ?? Ja mam pp a tiez akurat zacinam paretinom polovickou ale ledva niekde mozem ist tak verim ze mi to pomoze
@davidgott1994 ja mám stredne ťažké depresie a úzkosti poruchu
@lucia851 tak vyčkaj na vyš u gyn takto sa len dohadovať môžeme a gyn ti dá 100% odpoveď po vyšetrení
A v skupine píšeš ze užívaš aj hak tak to máš ptm s dg a ad nedobrú kombo a keď aj fajčíš
aké má narealne pôsobenie setralinu,kto ho uživa,začala som ho dávať dcére na odoručanie psychiatra,je autistka dmo,ona mi realne nevie povedať ako sa cíti,ma mentalnu retardáciu
@stellarstar neuzivam hak ale mám ju doma raz mi ju chcel dať ale potom mi kázal vysadit.no a to fajčenie je veru na figu ale skúsim prestať
@stellarstar Darmo sa jej snažíš poradiť,ona si stále ide svoje a stále zakladá ďalšie diskusie,aj keď dostane dobré rady. Trvá to už dlhodobo.
@jaja20 hej? Tak toto som si nevšimla jedine ze dnes v Sk menopauza toľko extra otázok. Tak vďaka za info
@lucia851 V tejto diskusii nie,lebo už nemienim hádzať hrach o stenu. Ale pozri si svoje diskusie za posledných 4-5 rokov a zistíš, že sa stále len točíš dookola, vždy zase začneš s niečím ďalším... Ako keby si si užívala, že si aspoň chvíľu stredobodom pozornosti. Už ti tu aj viaceré písali, že si hypochonder. Rady, čo sme ti dali, nakoniec vôbec nevyužiješ.
@jaja20 no prečítala som pár tém, 🙄🙊🙈
@stellarstar tak teraz si ju naviedla do vasej skupiny, uzi si jej spamovacky 😀
@lucia851 môj partner užíva iné ad a tiež sa z neho potí, je to aj v príbalovom spomenuté ako VÚ