Čaute, ťažko sa mi to píše ale potrebujem to zo seba dostať von.
Rok mam úzkosti a nemám pocit ze by sa to zlepšovalo. Už som sa aj rozhodla ze to začnem riešiť lebo jasne viem ze písať na fórum nieje riešenie a išla som za psychológom, no ten mi to tak zhrnul ze mi nič nieje a vlastne nevidí problém. Tak ja neviem.. Už mi to pomaly začína tak trochu ničiť aj vzťahy a neviem co mam robiť.
Fakt poprosím baby co s tým maju skúsenosť co si tým presli alebo prechádzajú o nejaké rady. Veľmi by mi to pomohlo. Ci už tu alebo do správy 🙂 dakujem
Ďakujem vám za rady. Pohľadám iného psychológa ktorý sa zameriava na úzkosti. Možno tam viac pochodím 🙂
@denisa340 Ahoj, všetko to je v hlave... musíš sa nejak zamestnať a usporiadať si myšlienky. Dať si do kopy život lebo niečo tam musí byť čo ta trápi... všetko si zrovnaj v hlave... začni odznova... ak to je veľmi zlé určite zajdi k psychiatrovi ten ti dá lieky... psychológ s tebou o tom len bude kecať a možno tie da nejaké typy ako to zvládať no neviem či chceš byť na liekoch ale niekedy je to jediné riešenie no neviem je to na tebe ako sa rozhodneš
@denisa340 ako sa ti tie úzkosti prejavujú? Čo presne pociťuješ?