Rok mám úzkosti

denisa340
21. jan 2022

Čaute, ťažko sa mi to píše ale potrebujem to zo seba dostať von.
Rok mam úzkosti a nemám pocit ze by sa to zlepšovalo. Už som sa aj rozhodla ze to začnem riešiť lebo jasne viem ze písať na fórum nieje riešenie a išla som za psychológom, no ten mi to tak zhrnul ze mi nič nieje a vlastne nevidí problém. Tak ja neviem.. Už mi to pomaly začína tak trochu ničiť aj vzťahy a neviem co mam robiť.
Fakt poprosím baby co s tým maju skúsenosť co si tým presli alebo prechádzajú o nejaké rady. Veľmi by mi to pomohlo. Ci už tu alebo do správy 🙂 dakujem

slovakboy
21. jan 2022

@denisa340 ako sa ti tie úzkosti prejavujú? Čo presne pociťuješ?

aandrea9
21. jan 2022

@denisa340 skúsenosti nemám, ale skúsila by som iného psychológa príp. psychiatra...aj on ti vie dať tip na psychológa, ktorý s úzkostami pracuje.

mimirka32
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denisa340
autor
22. jan 2022

Ďakujem vám za rady. Pohľadám iného psychológa ktorý sa zameriava na úzkosti. Možno tam viac pochodím 🙂

marca12
22. jan 2022

@denisa340 na tieto stavy je najlepsia fyzicka praca. Zamestnat sa niecim manualnym,rucne prace su tiez super. Psycholog ta navedie na smer,ale pokial sam clovek nechce zmenu,nepohne sa dalej.

denisa340
autor
22. jan 2022

@marca12 áno s tým súhlasím. Vlastne o to sa snažím už celý čas niečo robiť. Mam prácu aj školu, cvičím. Snažím sa stále nejako zamestnať ale vždy príde ten čas keď ostanem sama a vtedy nastane ten problém. Už si s tým neviem sama poradiť.

marca12
22. jan 2022

@denisa340 mozno potrebujes prave oddych a prijat tieto myslienky. Je v poriadku sa citit zle a nemat vzdy len dobre obdobie. Mozno si pretazena

adrika01a
26. jan 2022

@denisa340 Ahoj, všetko to je v hlave... musíš sa nejak zamestnať a usporiadať si myšlienky. Dať si do kopy život lebo niečo tam musí byť čo ta trápi... všetko si zrovnaj v hlave... začni odznova... ak to je veľmi zlé určite zajdi k psychiatrovi ten ti dá lieky... psychológ s tebou o tom len bude kecať a možno tie da nejaké typy ako to zvládať no neviem či chceš byť na liekoch ale niekedy je to jediné riešenie no neviem je to na tebe ako sa rozhodneš