Rady na riešenie úzkosti

tomaskocian16
3. okt 2022

Ahojte 🙂 máte nejaké rady na riešenie úzkostí? Mám len 17, takže neviem či by mi mohli dať lieky na to alebo čo🤷🏼‍♂️ chcel som nájsť aj nejakého psychológa- len žiadny sa mi aj podľa slov iných nepáči…

pribinak
3. okt 2022

@tomaskocian16 psychológ ti lieky nepredpise

3009
3. okt 2022

@tomaskocian16 lieky ti môže predpísať na úzkosť psychiater. Vyskúšaj zatiaľ na úzkosť nejaké voľnopredajné lieky, ak ti to nepomôže tak k psychiatrovi, ale keďže nemáš osemnásť tak v doprovode zákonného zástupcu. Pozri si na youtube nejaké videá na úzkosti ako im predchádzať a riešiť ich, aj dychové cvičenia sú tam. Púšťaj si relaxačnú hudbu na youtube.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkadracova
7. okt 2022

@tomaskocian16 skusal si vela bikovat alebo vela behat po lese?

zuzkapredajkupa
10. okt 2022

@tomaskocian16 Ahoj, treba na začiatok psychológa - ten vie z tvojho rozprávania nájsť príčinu, ktorá ti úzkosti spôsobuje. A keď ju nájdete vie s tebou na tom pracovať. Tento krok by som určite nevynechala, lebo kým nenájdete príčinu, stále to kdesi v tebe bude driemat. Ci sa ti psychológ paci zistíš, až keď tam budeš. Daj im šancu... Ja som šla s podporou, aby som tam nebola sama, pomohlo. Keď by to bolo veľmi vážne, psychológ ta vie odporučiť aj k psychiatrovi, ktorý ťa diagnostikuje a v prípade potreby nasadí potrebné lieky. Ale mne sa ulavilo už po prvom sedení u psychológa... Fakt odporúčam. Odkladala som to roky a len si to v sebe všetko zbytočne pestovala a nabalovala.
A dovtedy... Zvýšiť príjem horčíka, vybrať taký, ktorý má dobre vstrebatelnu formu. Poradia v lekárni. A Persen Forte alebo Sedatif Pc k tomu, to je taky výťažok z byliniek, voľnopredajny. Ale bez riešenia príčiny, ktorú si v sebe nosíš to nepôjde... Veľa šťastia 🍀

tomaskocian16
autor
11. okt 2022

@zuzkapredajkupa ahoj, ďakujem moc!🥰