Ahojte,neviem ci v tejto skupine jej aj nejaky lekar,no predsa skusim, alebo ci niekto nema podobnu skusenost.Znama lezi na are,srdce jej bije na 15% je v umelom spanku,vie mi niekto povedat aka je sanca ze prezije resp.ak prezije aky bude jej zivot s takymto srdcom,co ju caka.Bola do nemocnice prevezena v kritickom stave zlyhavali jej oblicky, je uz stabilizovana aj lieky zaberaju aj sa rozmocila cize dialyza nieje potrebna.
@kik3677 znama ma po 40, vraj problem so srdcom co vraveli lekari musel byt dlhodoby. Je tam problem aj s pecenou je v dezolatnom stave,zatial ine info o zdravotnom stave neviem zeby boli iba to co vraveli. Takze ked ju zobudia z umeleho spánku tak moze byt ze to srdce ani nevydrzi?Je napojena na pristoje ktoré za nu dychaju pluca ze ma v poriadku. Viem ze ak to prezije nebude uz mat plnohodnotny zivot,len ci s takym srdieckom sa da nejak fungovat alebo uz len to bude len o sedeni lezani
@alena68 keď jej zlyháva srdce a z toho jej odchádzajú orgány, tak pokiaľ jej tú chybu srdca nebudú vedieť zoperovať je to stav pomalého, alebo aj možného náhleho úmrtia. Pri takýchto stavoch človek nevládze chodiť, je unavenejší. Takže ak ju budú môcť operovať, môže sa to zlepšiť, alebo ak by sa stal zázrak. Inak jej dajú lieky a samozrejme sa tá choroba podpíše na jej možnostiach sebarealizácie.
@marsilea23 znama nastastie nema upchate cievy,je vsak vo vaznom stave srdiecko je slabe a zacinaju ju prebudzat.Tak verim ze sa to da este doporiadku nejako,hlavne nech zije
@alena68
Môže to byť slabo fungujúca chlopňa, alebo aj niečo iné. Pomodlím sa za ňu🙏🏻 prajem vám všetko dobré💗
@hana32 Dobry den,znama je po operacii IPV, lieci sa na vysoky krvny tlak a srdiecko. Nepocitovala dlhodobo,iba poslednu dobu jej dennodenne tiekla krv z nosa,mala vysoký tlak a tazko sa jej dychalo,pred tym nez ju hospotalizovali jej uz puchli nohy. Zistili jej ze jej zlyháva srdce,preto lezala v umelom spanku. Sdrdiecko jej momentalne bije na 55% tlak ma stale vysoky a rychlo jej bije srdiecko
@alena68 určite je ina situácia ak ma známa 30 rokov a bola zdravá a niečo sa akútne zhoršilo alebo ak má 75 rokov a ďalších xy diagnóz k tomu, úprimne človek ktorému ide srdiečko na 50% (mali sme takého v rodine) uz nevládze nič, prejsť 10krokov po byte bola obrovska námaha, samozjeme opuchnuté nohy, zalievanie pľúc vodou, lebo srdiečko to nestíha prečerpávať a niekde sa tá voda z krvi hromadir musí (pľúca).... Ďalšia vec dlhodobý umelý spánok je tiež obrovská záťaž pre organizmus, preberie sa do plného zdravia možno 2o%pacientov (som zdravotná sestra na Jiske) ... Každopádne prajem samozrejme len zdravie a nic ine a zázraky sa dejú... Ale pani zrejme na návrat do plnohodnotného života má šance mizivé... Nevravím že musí umrieť, ale plnohodnotný život so srdiečkom na 15% to určite nebude