ahoj dievcence. chcela by som kupit nejaky lepsi ,kvalitny a teda nie velmi drahy kyslikovy koncentrator. poadite prosim kto ma doma? na co treba pozerat pri kupe? nieco som aj pozrela na nete ale teda som z toho magor. mozno aj s nejakym zvlhcovacom spolu existuje? mamestrasne suchy vzduch doma😖
@grace55 porosim ta o znacku ,pozriem ho na nete. cena je dobra
XNUO
no to by si chcela strašne veľa.....kyslíkový koncentrátor so zvlčovačom a čo najlacnejší.....kyslíkový koncentrátor kúpiš od 500eur, kvalitnejší okolo 1000eur....ale koncentrátor a zvlhčovač sú 2rozdielne veci
@mogaa nechcem strasne vela 😀 do 1000e. mam prehlad len chcem poradit a ty si mi vobec nepomohla 😂
napíš, do akej ceny teda má byť. Najprv píšeš, že chceš nie veľmi drahý, potom v odpovedi na 200€ napíšeš, že cena je dobrá a nakoniec, že do 1000€. Tak to je dosť rozdiel. Ale my sme skôr ako na cenu pozerali na výkon, lebo 30% kyslík pri 5l prietoku je čistá strata peňazí, aj keby stál 100€.
@volterra lebo som videla aj 4000e 😲 a presne tym vykonom nerozumiem. ak mozes napis mi co mam pozerat teda ti vykony. dakujem
Dam ti foto nasho, zatial spokojnost, super pomaha, spredu sa plni vodou-to modre koliecko, zial nejake technicke specifikacie neviem.Stal do. 200 eur tusim.