Poraďte kyslíkový koncentrátor na domáce použitie

14. mar 2021

ahoj dievcence. chcela by som kupit nejaky lepsi ,kvalitny a teda nie velmi drahy kyslikovy koncentrator. poadite prosim kto ma doma? na co treba pozerat pri kupe? nieco som aj pozrela na nete ale teda som z toho magor. mozno aj s nejakym zvlhcovacom spolu existuje? mamestrasne suchy vzduch doma😖

grace55
14. mar 2021

Dam ti foto nasho, zatial spokojnost, super pomaha, spredu sa plni vodou-to modre koliecko, zial nejake technicke specifikacie neviem.Stal do. 200 eur tusim.

autor
14. mar 2021

@grace55 porosim ta o znacku ,pozriem ho na nete. cena je dobra

grace55
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
grace55
14. mar 2021

XNUO

mogaa
15. mar 2021

no to by si chcela strašne veľa.....kyslíkový koncentrátor so zvlčovačom a čo najlacnejší.....kyslíkový koncentrátor kúpiš od 500eur, kvalitnejší okolo 1000eur....ale koncentrátor a zvlhčovač sú 2rozdielne veci

autor
15. mar 2021

@mogaa nechcem strasne vela 😀 do 1000e. mam prehlad len chcem poradit a ty si mi vobec nepomohla 😂

volterra
15. mar 2021

napíš, do akej ceny teda má byť. Najprv píšeš, že chceš nie veľmi drahý, potom v odpovedi na 200€ napíšeš, že cena je dobrá a nakoniec, že do 1000€. Tak to je dosť rozdiel. Ale my sme skôr ako na cenu pozerali na výkon, lebo 30% kyslík pri 5l prietoku je čistá strata peňazí, aj keby stál 100€.

autor
15. mar 2021

@volterra lebo som videla aj 4000e 😲 a presne tym vykonom nerozumiem. ak mozes napis mi co mam pozerat teda ti vykony. dakujem