Dobry vecer, prosim dajte tipy na dobre zubne kefky z drogerie. Pouzivala som doteraz Elmex tie najmaksie ale mam pocit ze uz nie su take dobre, kedysi som si umyla zuby a zubky ciste aj na vzhlad aj pocit, teraz to uz nie je ono. Nebyhovuje mi ani Curaprox. Hladam proste taku, ked si prejdem po umyti jazykom po zuboch ze su naozaj vycistene. Elmex taka bola, uz bohuzial nie. Elektricku nehladam. Dakujem.
Dcére dentálna hygienicka odporučila TePe, alebo Swissdent - mavaju v dm
Sonička Philips. Ja som neverila že to bude taký “zázrak” ale veru je. Me jedno “telo” a nadstavec má každý svoj.
ja som presla na curaprox tie najtvrdsie a mam pekne zuby. Potom este pomaha solo kefka + sonicare prilezitostne. Ale najlepsie je pre mna aj tak chodit 2x rocne na dentalnu hygienu 😀 ta cistota potom sa nevyrovna ziadnej kefke 😀
Viem ze si pisala ze Curaprox ti nevyhovuje ale myslim si ze lepsia kefka neexistuje, ako Curaprox ulta, teda z manualnych kefiek rozhodne nie je lepsia ani Elmex ani Sensodyne.....
@liliana363 akurat googlim ta swissdent vyzera fajn vyskusam...
ja som dlho hladala a nasla u znacky dr.best tu pravu. Uz roky pouzivam tvrde kefky a tie mave dr best super.