Ahojte. Chcem sa opytat zien, ktore navstevuju alebo niekedy navstevovali psychologa. Ci sa to oplati, ci pomohol nejako alebo je to ciste len o tom ,,vyrozpravani sa,, (co mozem aj kamoske a zadarmo)...Ako take sedenia vyzeraju, kolko ich asi je, kolko to stoji...Asi kazdy inak, ale aspon priblizne by som si chcela utvorit nazor ci ma vyznam nejakeho vyhladat.
Dakujem.
@sosanna88 Zavisi od problemu. Psycholog ti poskytne svoj nezaiteresovany pohlad, otazkami ta navedie k odpovedi, ktoru hladas. Ak mas papier od obvodnej sedenia su bezplatne (samozrejme zavisi od konkretneho psychologa). Nie je to len o vyrozpravani sa, a uz vobec by som to neporovnavala s vyrozpravanim sa kamoske. Psycholog ti podla problemu poradi ako zvladat situacie, pripadne ti da ulohy na doma, cvicenia - ako som pisala, zavisi od problemu, rovnako aj intenzita navstev. Sedenie trva cca 45-60 min. Velmi dolezite je ale najst si toho spravneho psych., takze najskor googli a citaj odporucania 😉
@sosanna88 raz som navstivila psychologicku po rozchode.nevedela som sa vysporiadat s neverou a ponizenim.velmi mi pomohlo sedenie.sice smutok zo mna neodisiel,ale aspon som sa vyrozpravala a ona mi ukazala svoj pohlad na danu vec.ak si nevies sama pomoct s problemom,urcite chod
@maria1989 tak presne to sa stalo aj mne, nebolo to v ruzinove?
@stepanka274 v KE. to bola taká neštátna, ambulancia v starom rodinnom dome, možno čítali rovnaké knihy o psychológii 😀
@stepanka274 v ruzinove pracovala asi 10 rokov dozadu taka mila pani psychologicka, no krava na entuuu.... Mozno tam je este stale 😀 😀 😀 😀
Návštevou psychológa nic nepokazis a vyrozprávať sa tam na inej úrovni ako s kamoskou, in ma nadhľad, je nezainteresovaný a môže ti ukázať iný smer pohladu a cesty ako niekto kto ti je Blízky a ty máš jeho sympatie lebo spolu chodíte na ihrisko ci na kruzok
Pozri si stránku Ligy za dusevne zdravie