Dobrý deň už tretí deň mám bez prestávky bodavú bolesť pri srdci na ľavej strane. Bola som u dr. s tým že mám aj kašel. Robila mi crp mala som zápalové hodnoty. Dala mi antibiotika no tá bolesť neprechádza. Neviem akú mám diagnózu nepozerala som do karty ale dala mi antibiotika na liečbu zápalu priedušiek alebo pľúc. Mala ste s tým niektorá skúsenosti? S tým pichanim pri srdci? Som z toho vyčerpaná a nebolí ma to len v ľahu na boku.
@dzuls25 ale prosím ťa, aké pri srdci. Pichá ťa pravdepodobne v hrudnej chrbtici z toho kašľa. Nič so srdcom nemáš
Mňa pravidelne niekoľko rokov picha pri srdci. Všetky vyšetrenia ukázali na krčnú chrbticu aj hrudnu aj reflux. Mne vzdy pomôže teplý termofor
@dzuls25 moze to byt od kasla ako pisu, ale kludne mozes mat koronu. Casto napada srdce - zapal osrdcovnika. Ako aj chripka. Mna picha pri korone vzdy. V kazdom pripade, pre istotu, nenamahaj sa, liec sa, oddych, vitaminy.
@petracandle Ja som ani nepísala že mám niečo so srdcom alebo že si myslím že mám. Chcela som len vedieť či má niekto skúsenosti s takouto bolesťou pri zápalových ochoreniach.
@ciernysokol Najprv som bola v tom že je to korona. Mala som bolesti hlavy kĺbov a zimnicu. Potom prišiel kašel s touto bolesťou. Ďakujem za radu.
@tatiana149 ďakujem určite vyskúšam.
@dzuls25 niekedy to vie aj od ruky pichat, zmerala si si tlak?