Paretin - skúsenosti

lucia851
4. jan 2021

Ahoj mate niekto skúsenosti s týmto antidepresivom? Dnes som ho dostala od psychiatricky

milanija
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia851
autor
5. jan 2021

@milanija aj ja mam xanax a aj magnézium beriem.

nini15
5. jan 2021

@lucia851 ja ho beriem tiez,no zabral az tak po 3 tyzdnoch a mala som na zaciatok aj xanax,no mne uplne zabral a je mi s nim dobre.Neziaduce ucinky som mala no treba vydrzat a potom bude dobre🙏🏻

allennaalli
2. apr 2021

@nini15 po akej vysokej dávke sa vám polepšilo? ja som brala alventu, tá mi vôbec nesadla, mala som neskutočné bolesti svalov a zle sa mi dýchalo. Potom mi dala doktorka paretin s tým že začnem pomaly vysádzať neurol, na ktorom som už s prestávkami pomaly 10 rokov. Začala som polovicou paretinu, potom celú 20 mg, zdalo sa mi že stav sa mi zlepšuje, ale nedosiahla som želaný efekt, pretože som cítila celkovú rotrasenosť, tak so žiadala psychiatričku nech mi ešte zvýši dávku, tak mi dala pol tabletky na obed. Odvtedy katastrofa už druhý týždeň, nemožem spať, iba ked si dam aspon 0,25 mg, a mám bolesti svalov a šťažené dýchanie, neviem či to ešte sú nežiaduce účinky, alebo mi zase nesadol liek. Ale na začiatku pri 20 mg, som bola takmer bez nežiaducich účinkov. vy ste mali aké nežiaduce účinky?

nini15
8. apr 2021

@allennaalli ja take iste ale po 3 mesiacoch sa mi uplne polepsilo,ja viem je to tazke no treba vydrzat a hlavne mysliet na dobre a pekne veci 🙂podla mna si nemala zvysovat davku...ono by sa zo casom zlepsilo.Ja som dakedy aj xanax brala 3 krat denne no dnes ani jedem,mne paretin pomohol uplne🙂

zojca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ju1
12. sep 2023

Paroxetin