Uz dva alebo tri dni pocitujem palenie v pľúcach pri určitom pohybe. Je to taka bodavo palivá bolesť. Cítim ajntlak na hrudi.. Velminsa bojim aby ot nebolo to najhoršie. Mám doma ročne dieťa. Mali ste niekto niečo podobné, co to bolo? K dr sa samozrejme chystam budúci týždeň. Nefajčím
@stellarstar nie lebo jento vyššie. No nejdem lebo nema byt kto s dietatom. Az na budúci týždeň ma manzel dovolenku
Prosím tá, pľúca necitis. Chod k lekárovi
Pľúca to nebudú, bud žalúdok alebo ešte chrbtica
@stellarstar odkiaľ vieš že nie pľúca? Ta chrbtica napadla aj mňa, mám s nou problemy.
Som zdravotníčka, sama mám astmu môj partner chochp 2 st a pľúca necítiť. To čo opisuješ bude žalúdok alebo chrbtica
@stellarstar mala som covid a ked som mala silny kašeľ pálilo ma to vnútri ako keby v pľúcach.. Čo ma potom bolelo pri kašli? Nevyrývam len ma to naozaj zaujíma.. Ale dúfam že máš pravdu
Svalstvo, to som mala aj ja pri covide a terajšej novej chrípke, jedine tracheu si mohla cítiť
@stellarstar ďakujem
Urcite to mozu byt pluca, ani nie pluca, ale skor priedusky, presne viem o akom pocite hovoris...mne z tohto vzdy vysiel zapal priedusiek a skoncila som s atb 😩
Urcite to nebude zaha, zaludok... to pali inak ako pisu baby vyssie
@stellarstar boze ako by som pocula svojho obvodaka... odkial vy viete co ta zena preziva a citi? Preco by to nemohli byt pluca a priedusky? Pokial ste si ten pocit nezazili, tak neodsudzujte popis zdravotnych problemov inych ludi.
A pise vam to osoba, ktora 2 a pol roka bojovala s plucnou mykoplazmou. Takze palenie v tej oblasti je mozne.
@simik19 som astmatička a partner ma chochp 2 st tak viem, bože
@stellarstar to neznamena, ze viete. Ja som tiez astmaticka a tiez citim palenie v plucach pri chorobe. Bože.
@simik19 pálenie áno ale bolesť nie a pálenie jedine pažeráka či trubice a nie niekde vo vnútri pľúc
Pálenie v pľúcach necítiť, nebude to pažerák, záha, žalúdok? A k dr prečo nejdeš keď máš dieťa a bojíš sa?