Ošetrenie vlasov dusíkom

chiarinka
9. sep 2016

Ahojte, trápi ma nadmerné vypadávanie vlasov, skúšala som rôzne preparáty zatiaľ nič nezaberá. Kožná dr. mi odporučila ošetrenie vlasových korienkov dusíkom, absolvovali ste to niekto? Pomohlo to? Nejako tomu nedôverujem, bojím sa ,aby sa mi to ešte nezhoršilo.Ďakujem 🙂

janinah
9. sep 2016

Neviem ako teraz,ale toto robila kožná dr. Zelinková vo Svidníku už pradááávno...a tá dr. má riadne dobrú povesť,takže by som sa na to dala na tvojom mieste.....

donnadennalli
9. sep 2016

Mne to robili,lebo som mala alopeciu (uplne vypadavanie vlasov na mnohych miestach na hlave).Kazdy tyzden som to absolvovala po dobu niekolko mesiacov,ale mne to zazracne pomohlo.Okamzite mi zacali rast na tych miestach drobne vlasky a vsetko sa dalo do poriadku.Odvtedy nemam problem.

chiarinka
autor
11. sep 2016

@janinah tak to teda skusim 🙂

chiarinka
autor
11. sep 2016

@donnadennalli vyskúšam to a uvidím dosť som sa toho bála ale presvedčili ste ma 🙂

e_lenka
12. sep 2016

ahoj, mne to robili davno - pradavno 🙂 ked som mala 16-17 rokov a teda nepomohlo mi to... ale zasa ani neuskodilo, tak ak maju ine kocky dobre skusenosti, daj sa na to.. stratit nemas co 🙂

ivakat248
10. okt 2024

@donnadennalli ako ste na tom teraz? stacilo vam vtedy raz chodit na ten dusik alebo opakovane? a brali ste esge nieco alebo len ten dusik?