Ahojte, chcem sa opýtať. Včer na stanovačke som si natrhol znamienko na taký spôsob že mi iba vysí na jednom kúsku. Zmenilo farbu tak viac do bleda. Treba ísť hned v pondelok k lekárovi? Dakujem. Poprípade ak máte nejakú skusenosť budem vdačný za odozvu. Znamienko vid dole na fotke.
Jasne hneď. Vyzerá to veľmi zle
ku koznemu sa chodi az ked sa znamienko zahoji teraz jedine co sa da spravit je dezinfikovat napr betadine a prelepit
po zhojeni sa objednat na kozne
ak je to typ bradavice tak potom sa da ist aj hned vyrezu ho na fotke to tazko odlisit
zahojit a potom to riesit. Akutne to nieje
@mamina7070 No je to akoze ako vystupnute znamienko von, trocha ako bradavica ano
@dominik7423 nič nenechávaj na náhodu a choď ku kožnej. Mal som kolegu ktorému sa z toho vyvinula rakovina a kožný mu ešte vynadal prečo neprišiel skôr. Už bolo neskoro, už je pochovaný, neviem či 15 rokov je tomu, či koľko.
Tá fotka sa ani nedá zväčšiť.znamienko predezinfikovat.prelepit a nechať zahojiť a obj.sa ku kožnej dr....nie som laik.
@dominik7423 ako píšem vyššie
Žiadne čakanie. V pondelok smer k obvodnému nech sa na to pozrie, pripadne vypíše výmenný lístok na kožné. Nikdy nemôžeš vedieť čo sa stane
@dominik7423 Na kožné netreba výmenný lístok.Ja by som išla aj na pohotovosť.Ludia chodia do somarinamy a toto nevyzerá dobre.
určite okamžite....