Od rána veľa jem

19. máj 2021

Pomooooc. Od rána sa ladujem. Uz padli za obed 3 proteinky, jedna zmrzlina, kus pečeného kurata, 5 mrkvovych muffiniek, co som napiekla malemu a zozrala som mu aj pribinacka a tie ovocne kukuričné chrumky. Nikdy sa takto neprejedam, no od rana citim unavu a potrebu sa napchávať. Vobec sa necitim sýta. Spala som 8 hodin a v podstate nic tazke nerobim. Tehotna by som nemala byt. Cim to moze byt? 🥺🥺🥺 Tymto tempom do vecera zjem vsetko co mi pride do cesty.

ledgerka
19. máj 2021

Prestan sa cpat sladkym a sacharidmi. Cukor ti lieta rychlo hore a potom dole ked pride chut vsetko zozrat.

simca06022011
19. máj 2021

😂 no tak zacni nieco robit a nebudes mat cas sa ladovat, vsetkym co ti pride do cesty :D

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mila23
19. máj 2021

zamestnat sa aby si nemyslela na jedlo..alebo ist von - niekde kde nebudes mat co jest....dlha prechadzka...

maximilie
19. máj 2021

Ved keď to tak nerobíš bezne, len dnes, tak to vôbec neries. Keby si sa takto napchavala každý deň, tak je to horšie.
Pravdepodobne telu nieco chyba a pýta si. Daj si maso, zeleninu, veľa bielkovín. Ja mam takéto stavy ked mam nevyvazenu stravu.

autor
19. máj 2021

@mila23 sedim doma s malym, lebo ma horúčky... asi to bude tym 😩

maximilie
19. máj 2021

Okrem kus kurata si nic normálne nezjedla.... daj si niečo normálne 😅

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mila23
19. máj 2021

aha, tak to zelam malemu skore uzdravenie. Mozno si z toho aj podvedome nervozna. Skus si uvarit caj a pit vela caju..nesladeneho...mne to trosku pomaha oklamat zaludok,ked mam taku zravu naladu....

hipuska
19. máj 2021

Ja mám toto cez PMS

miadi
19. máj 2021

Skus sa pchat ovocim a zeleninou 😃

nafka0483
19. máj 2021

To co si vymenovala si zjedla od rana? Ak ano, tak sa necudujem, ze si hladna. Chybaju poriadne vyvazene ranajky, desiata a normalny obed ;)
Do toho nie si v psychickej pohode kvoli choremu dietatu, takze jes somarinky.

7miriam77
19. máj 2021

byt tebou, navarim si hrniec zeleninovej polievky, dobre si ju ochut...a kludne zjedz ten hrniec do vecera. Samozrejme ziadna zaprazka ani kilo rezancov. Alebo si na tanier nakrajaj zeleninu vseho druhu, ked citis hlad, tak si nieco hodis do ust

h2
19. máj 2021

Radšej pi veľa vody. Ja som dnes ešte nejedla nič, ale vypila som už 2 litre vody a 3 veľké šálky čaju. Hladná nie som.

almia
19. máj 2021

@h2 tak toto je urcite riesenie :D pane-boze... pit vodu ziadne jedlo? tak sa dopuci na vecer sladkym slanym vsetkym co pride pod ruku!! to uz je riesenie! na vecer zozeres aj slona... len pi cajiky a vodicky.. a nic nejedz a vecer zjes co pride pod ruku :D

bublanina1
19. máj 2021

Možno čakala že jej napíšeme že je tehotná a nech si správy test:D :D :D a možno nie...

zuzubb007
19. máj 2021

Toto poznám, že jem všetko čo vidím , a ja zásadne presne ako píšeš máš malého chorého, takže nič si z toho nerob ja akonahle ostanem doma idem ako kyselina a neviem to ovplyvniť ale pokým sa ti to neprejavuje na váhe môžeš byť v kľude 🙂

h2
19. máj 2021

@almia Fááákt? No Ty ma teda poznáš lepšie, než ja sama seba. 🤦🏻‍♀️
Nemaj starosť, viem, čo robím. A nerobím to prvý raz. Ani druhý, ani 50-ty.

almia
19. máj 2021

@h2 no teba chvala bohu nepoznam 🙂 ani to nemam za potreby :D :D ale ludske telo poznam .. a viem co si ziada.. ze potrebuje aj vlakninu , aj bielkoviny aj sacharidy pocas dna nie len litre vody.. urcite aj tie.. ale k tomu aj tieto veci... a proste kazde ludske telo si to ziada ak mu nedas na desiatu ovocie.. vyziada si to neskor poobede alebo vecer.. rovno sa priznaj ze vecer spapas celu chladnicku .. alebo rovno co ti pride pod ruku :D je to tak.. pis co chces.. klam. ale je to tak.. pozname to vsetke... :D

h2
19. máj 2021

@almia Nejdem Ťa presviedčať, nemá to zmysel. Ak chceš, pokojne si mysli, že som vyžrala chladničku. Pá-pá. 😘

najk
19. máj 2021

@h2 mozno Ty tak dokazes fungovat bez toho, aby si vecer vyjedla chladnicku. Ale prosim Ta, nedoporucuj to inym. Nie je to rozhodne zdrave a u vacsiny ludi by to naozaj viedlo k vecernemu prejedaniu a obezite

h2
20. máj 2021

@najk Ja som to ale nikomu neodporúčala. Jediné, čo som radila autorke, bolo, aby pila viac vody. Písala, že cíti únavu a hlad, hoci od rána toho už zjedla viac, než dosť.