Ženy ja sa proste neviem ukľudniť ,možno to dokážete vy....
Mamka nízky tep 46,47-50....keď sedim...
V Januári ale to som bola tehotná, som mal utz srdca bolo všetko ok aj holter tiež všetko ok....teraz som mala asi dva týždne do zadu EKG všetko oka....je to normálne taký tep? Ja uz pozorujem taký 2roky už...
Keď si meriame tlak mám oka, pulz ak je nižší než 70 ukazuje že arytmia ak je vyšší tak ok nič neukáže som z toho nervózna...
Je ti zle že si merias? Ak ti lekár povedal, že je to ok a necítiš sa zle tak nemeraj, je to zbytočné.
@pribinak Strašne to je ja sa až trasiem....
Pri hospitalizacii mi vzali telefón... manžel telefonoval na oddelenie ani k telefónu má nechceli dať....tak ma odtiaľ vzal preč...stým že je doma somnou...
Cela ta hospitalizácia na mňa mala zlý vpliv...tam boli také šťavy že si to ani nevieš predstaviť....jedna tvrdila že je Čaputova...jedna mi ukradla okuliare ďalšia na stále chytala...
@januska12323 Ahoj, nie není mi zle....len sa bojím a strašne
@nestastna21 Ktovie ako je to možné ja sa zlaknem keď mám oxymeter na palci a zrazu 46 tam ukáže sa bojím zaspať potom že aký je v spánku
@vanda323 maš pravdepodobne nedostatočne nastavenu liečbu od psychiatra , toto čo popisuješ sa mi javi ako obsesivno kompulzivna porucha. Manžel spravil chybu, že nenechal ti poriadne nastavit lieky, to ta bude doživotne kontrolovat ? Tvoj problem nie je pulz ani tlak ale nedostatočne riešena psychiatricka diagnoza.
@vanda323 ale veď to je dobré že máš taký tep ja mávam v kľude 120 toto je zle.
Muž ťa mal nechať hospitalizovanú, musia ťa znovu nastaviť na lieky a liečbu, máš malé deti, ktoré potrebujú zdravú mamu. Pre nás je ľahké povedať "nekontroluj sa, nemeraj, nepozoruj ako dýchaš, nekolabuj z každého dlhšieho dychu". Bez pomoci odborníkov sa z toho nedostaneš, nevieš sa ovládať, manžel tiež pri tebe nemôže sedieť 24/7. Lekári, psychológovia, terapeuti, musíš s nimi prísť na to, čo ti pomôže a prečo sa správaš ako sa správaš. Ak ti nesadnú lieky, treba ich zmeniť, ak ti nesadne určitá terapia, tak ju zmeň, ak ti nesadne terapeut, tak ho zmeň. Len prosím ťa vyhľadaj pomoc a počúvaj odborníkov 🙏
Je to v pohode. Ja mam tiež 50 tepov v pokoji., moja mama tiež. Maratónci majú inak taky 😅 netreba to riešiť. Je to asi nastavenie tela, mam kolegu co ma 100 ale on je celý zrýchlený tak je to asi tým.