Prosím o radu. Čo vám pomohlo na nulové libido po užívaní antidepresiv? Som z toho viac na prášky ako z depresie samotnej, môj muž sa nemôže pozerať na to ako nasilu to sním robím. Keď ja by som aj chcela, ale je mi to nepríjemné strašne. Zabrala niekomu maca? Či sú na to nejake lieky kľudne aj na predpis?
@palculienka40 áno, beriem antikoncepciu. To nejak vadí?
Nepomohlo mi nic. Kazdy odporuca zmenit AD, ale ja som nemohla, lebo som skusala 6 druhov kym mi tieto jedine sadli a vela som sa natrapila.
Beriem ich 2 roky a chut mam nulovu, tiez to nerobi dobrotu doma, ale dako s tym bojujeme.
Aj antikoncepcia znizuje libido. Odskusane ked som po rokoch skusala nabehnut znova na antikoncepciu. Navyse mi antikoncepcia zhorsilq depresiu tak, ze som mesiac pocas uzivania ani z domu nevysla. Tak som radaej bez anitkoncepcie. Pozri si pribalovy letak. . A spolu s ADckami sa to moze znasobit.
@palculienka40 dokonca som raz pozerala jednu diskusiu tak vraj antikoncepcia meni aj osobnost pocas uzovania lebo navodzuje stav ako stale tehotna
@palculienka40 vieš čo ja som skúšala antiku aj vysadiť, dva roky som nebrala a žiadny rozdiel s libidom ani náladou som nezaznamenala. Nemyslím si, že to bude mať súvis.
Tak kazda sme ina. Ja som len hladala moznost. A co beries z AD?
Zmena ad. Mne jedine to.
Zalezi ake uzivas. A beries aj antikoncepciu?