Narušil sa mi spánkový režim

9. dec 2023

Narušil sa mi spánkový režim i keď neviem s čím a ani ako ho napraviť. Nikdy som nebola spachtoš, nevstavala som o 4tej ale nerobilo mi problém ísť na 6-7 do roboty celkom fitt. Neviem čo sa stalo (nechodím spávať neskoro!) ale mám problém vstať čo i len o 8mej. To, aké kruhy mám ráno pod očami ani nehovorím a je jedno či to je o 8 alebo 12 na obed. Vstávam ako keby som nespala ani len hodinku. Cez deň sa pozbieram a mám dosť energie o to nejde, len to vstavanie..

sense
9. dec 2023

Môžu ti chýbať vitamíny, minerály a môže to byť časom... Ja napr v lete potrebujem späť omnoho menej ako v zime

duppka13
9. dec 2023

Kolko mas rokov? Mne sa po 30tke uz horsie fungovalo. A najhorsie ked som mala problemy so stitnou zlazou a este neboli diagnostikovane, skus si to dat skontrolovat

autor
9. dec 2023

Na tú štítnu mám podozrenie istý čas, začal mi blbnúť cyklus a začala som aj priberať. Lekárka mi len odvetila, že pri štítnej je človek unavený celý deň a nie len lenivý vstať a menštruácia mi blbne z toho, že som pribrala.

madeincssr
9. dec 2023

Možno máš len vybité baterky zimou a tmou, nedostatkom slnka a pohybu na čerstvom vzduchu.

deti95060810
9. dec 2023

aj pri niektorých hormonálnych zmenách sa mení spánkový cyklus....tehotenstvo, prechod - nepríjemné , len pravdivé...
skúsila si melatonín? aspoň 5 mg.... lebo nepíšeš ako dlho v noci spíš a či sa budíš ,alebo máš problém so zaspavaním....

vakatko
9. dec 2023

Tmavé kruhy pod očami, únava, priberanie môže byť aj znížená funkcia pečene, nestíha filtrovať a čistiť organizmus a narúša aj funkciu štítnej žľazy, skús Očistu Pečene v určitom veku po 35 - 40 by sa mala detoxikovať pravidelne.

autor
9. dec 2023

Prechod snáď ešte nie, mám 28. So zaspávaním nemám problém, v noci spím dobre. Len keď sa zobudím sa cítim ako keby som nespala vôbec. A je jedno či spím 6, 8 alebo 10 hodín. Skúšala som spať viac s tým, že možno som spala málo na moje potreby a aj spať menej, že možno spím až moc veľa preto som unavená. No nič.
Asi navštívim lekárku nech mi spraví komplet vyšetrenie štítnej, pečene, hormóny atď.

sense
9. dec 2023

Keď ti blbne aj cyklus možno by nebolo od veci navštíviť aj gynekológa, mozes mat hormonálnu poruchu.