MRI a mamografia

1. feb 2022

V marci mam termin na MRI a priblizne v tomto istom case idem ku gynekologovi, ktory mi da ziadanku na mamografiu. Isli by ste na obe tieto takto naraz? Nie je to skodlive? Nemam z toho dobry pocit.

veronice
1. feb 2022

Ale ved to ze ti da ziadanku na mamo neznamena ze hned dostanes aj termin, nie? 🙂 inak podla mna vpoho. Ak ti treba jedno aj druhe, neodkladaj to

autor
1. feb 2022

@veronice tam nie su dlhe cakacie doby, takze termin dostanem priblizne v rovnakom case

veronice
1. feb 2022

Tak sa popytaj lekara ked od neho budes brat ziadanku na mamo. Ale nemyslim si ze by to mal byt nejaky problem...

autor
1. feb 2022

@veronice ved ano, spytam, len som chcela vediet, ci tu niekto nieco podobne neriesil.

veronice
1. feb 2022

Na mamo som este nebola ale 3 roky dozadu som mala behom troch dni CT aj MR krizov....

sssss123
1. feb 2022

minuly rok som v priebehu 2 mesiacov absolvovala RTG plúc, CT plúc, mamografiu a RTG zubov, nemám dojem ze by mi to uškodilo

vler
1. feb 2022

Su to zobrazovacie metody fungujuce na uplne odlisnom principe a iba mamografia pouziva "skodlive" ziarenie, ale v malom mnozstve a benefity urcite daleko prevazuju malu davku ziarenia.

autor
1. feb 2022

@vler dakujem za nazor odbornika, toto som potrebovala pocut.

vler
1. feb 2022

niet za co a prajem dobre vysledky

autor
1. feb 2022

@vler dakujem ti.