V marci mam termin na MRI a priblizne v tomto istom case idem ku gynekologovi, ktory mi da ziadanku na mamografiu. Isli by ste na obe tieto takto naraz? Nie je to skodlive? Nemam z toho dobry pocit.
@veronice tam nie su dlhe cakacie doby, takze termin dostanem priblizne v rovnakom case
Tak sa popytaj lekara ked od neho budes brat ziadanku na mamo. Ale nemyslim si ze by to mal byt nejaky problem...
@veronice ved ano, spytam, len som chcela vediet, ci tu niekto nieco podobne neriesil.
Na mamo som este nebola ale 3 roky dozadu som mala behom troch dni CT aj MR krizov....
minuly rok som v priebehu 2 mesiacov absolvovala RTG plúc, CT plúc, mamografiu a RTG zubov, nemám dojem ze by mi to uškodilo
Su to zobrazovacie metody fungujuce na uplne odlisnom principe a iba mamografia pouziva "skodlive" ziarenie, ale v malom mnozstve a benefity urcite daleko prevazuju malu davku ziarenia.
@vler dakujem za nazor odbornika, toto som potrebovala pocut.
niet za co a prajem dobre vysledky
@vler dakujem ti.
Ale ved to ze ti da ziadanku na mamo neznamena ze hned dostanes aj termin, nie? 🙂 inak podla mna vpoho. Ak ti treba jedno aj druhe, neodkladaj to