Môžem brať dlhodobo probiotiká?

lubinkap
9. apr 2021

Neviem sa nikde docitat ci je bezpecne brat viac ako 2 mesiace probitika?

panelacikova
9. apr 2021

@lubinkap áno, môžeš. je dobré ich však po cca 3 mesiacoch obmieňať. ja ich beriem kvôli tráviacim problémom už 7 rokov...

luci_ba
9. apr 2021

môžeš, ja beriem už 7 mesiacov, ale tak ako píšu vyššie, menim značky

suzitok
9. apr 2021

@panelacikova
@luci_ba ak sa smiem spytat, ake uzivate na tráviace tazkosti? Je ich toľko, ze si neviem vybrať...dakujem ☺️

janulik270
9. apr 2021

Ano mozes moja dcerka brala 4r kazde 3 mesiace obmienala a obcas v roku pauzu som jej dala na mesiac,dva

janulik270
9. apr 2021

Teraz som.jej kupila tieto bere 3 den.A su vhodne pre dospelych

panelacikova
9. apr 2021

@suzitok ja striedam probiofix forte, potom mutaflor (na predpis od gastroenterológa) a biopron 9 sem-tam mám 1-2 mesiace pauzu, keď sa dobre cítim. každé z nich beriem cca 3 mesiace a obmieňam

panelacikova
9. apr 2021

@suzitok ale ja píšem o črevách. ak ide o žalúdok, tam neviem, či zaberajú probiotiká. asi menej ako na črevá...

suzitok
9. apr 2021

@panelacikova ja mam s crevami problém, neidentifikovateľné bolesti brucha, na recept mam duspatalin a popritom si davam espumisan, tiez odporucil probiotika, tak ale pre mna spanielska dedina, ze ktore..dakujem za radu 👍🌹

teleskop
9. apr 2021

@lubinkap ja beriem viac rokov, dala som si dokopy zapaleny zaludok a helikobakter

marcellka32
9. apr 2021

Linex a probiofix

panelacikova
9. apr 2021

@suzitok v podstate môžeš všetky troje, ktoré som uviedla. nič si nimi nepoškodíš, samozrejme, postupne, nie naraz 🙂

suzitok
9. apr 2021

@panelacikova dakujem ☺️

famfatale
11. apr 2021

Biopron9