Modriny na nohách bez buchnutia

lucia__27
22. feb 2021

Ahojte kocky. Prosím vas chcem sa opýtať co môžu znamenat modriny na nohách ,ktoré sa mi tvoria bez buchnutia ? Su zafarbene na žlto zelené. Mám ich viacero po nohách. Tieto na fotke som si objavila dnes . Máte skúsenost alebo viete co to môže byt ? Vďaka vopred. Laik

lenuska9999
22. feb 2021

Mne sa tiež robia už som objednaná k dr na krv. Treba pozrieť či ti nechýbajú nejaké minerály alebo vitamíny atď. Prípadne som čítala, že to môze byť hormonálnymi zmenami alebo nejaká choroba

nikpa
22. feb 2021

@lucia__27 ako píše @lenuska9999 smer lekár. Mama to mavala, boli síce väčšie a tmavšie ale mala problém s krvou a takto sa jej to prejavovalo.

luccija
22. feb 2021

Možno Ti dajú ascorutin, ale určite to ukáž lekarke

erickatt
22. feb 2021

@lucia__27 to mam aj ja. Vyzeram ako tyrana žena. Ascorutin si začni dávať

lucia__27
autor
22. feb 2021

@lenuska9999 ďakujem pekne 🙂)

lucia__27
autor
22. feb 2021

@nikpa ďakujem za odpoveď 🙂

lucia__27
autor
22. feb 2021

@erickatt ďakujem pekne za odpoveď 🙂

lucia__27
autor
22. feb 2021

@luccija ďakujem pekne 🙂)

luccija
22. feb 2021

@lucia__27 je bez predpisu to je na spevnenie cievok mne dosť často v zime tečie krv z nosa a veľmi pomohol

nela6
22. feb 2021

@lucia__27 mne sa ľahko robili modriny, to nemusí byť bez buchnutia, môže to byť aj pri slabšom tlaku, ze si to ani neuvedomujes...u mňa to bolo znížené množstvo krvných dosticiek, na hematologii urobili rozbor krvi, teplú vzorku, ta je najpresnejšia... svagrina ma slabé steny ciev, ale z toho má akoby kŕčové žily to vyzera

lucia__27
autor
22. feb 2021

@nela6 ďakujem pekne za odpoveď ,takéto modriny mám už dlhodobo len som to nejak neriešila az dnes sa mi objavili také väčšie. Určite zajdem za lekarkou. Ďakujem vam zeny 🙂

iren88
23. feb 2021

mne sa to dialo keď som mala málo železa, vraj to tiež môže spôsobiť tieto problémy :/

nikkas
10. apr 2024

@luccija prosim ta a kolkotabletiek askorutinu si brala ty dik

nikkas
10. apr 2024

@nela6 a co si potom brala na tie krvne dosticky prosim

nikkas
10. apr 2024

@lucia__27 ako si prosimdopadla s tymi modrinami...

luccija
10. apr 2024

@nikkas 3x denne aj počas menzese si dávam na radu gynekologa.Ale tuším sa môže dávať aj viac pozri letak

lucia__27
autor
11. apr 2024

@nikkas ahoj išla som ku obvodnej vzala mi krv chýbalo mi železo,ja som od malička chudokrvna , dala mi ascorutin, poslala ma pre istotu aj na hematologiu tam tiež vyšlo nízke železo a nejaká menšia porucha zrážanlivosti krvi ,to bolo zrejmé tým že som chudokrvna. Po tabletkách sa to potom pekne upravilo. Teraz keď mi vyjdú modriny nasadim si železo

nikkas
11. apr 2024