Dobrý večer prajem
Mam otázočku
Mala z vás niektorá aj celi mesiac menštruáciu
Mam takýto problém stále mam menštruáciu potom 1 týždeň pauza a zase už mám s toho nervy lekár tvrdí že všetko je v poriadku
@krekerce áno bola som na ultrazvuku vravela mi ze je čisté.....som v zahraničí tu ma iný doktor neberie je to tu strašne stymi doktormi.....brali mi aj krv tiež vraj je ok
Som z toho zúfalá celé mesiace menštruácia som stoho na nervy,nevládzem len jedno mi povedal ze mam strašne málo železa
@aurelka1 ja som tiez mala taketo problemy asi vo veku 20-21 rokov. parkrat som dostala injekciu na zastavenie, potom som dostala lieky duphaston, teda progesteron. obcas mi bol slaby, tak som dostavala norethisteron. u nas by ti asi urobili hormonalny profil, zistovali by ti, ci mas ovulaciu, pripadne nedostatocnost zlteho telieska.
treba to riesit, z dlhodobeho hladiska okrem teda vyssej straty krvi a nepohodliu moze byt nedostatok progesteronu na sliznicu zeny zly. na sliznici mozu nastat zmeny, je to otazka mozno az 10-15 rokov, ale tie zmeny mozu byt vazne az nebezpecne.
mne sa to taha uz roky, mam s tym problem uz 17 rokov, same sa to nevyriesilo.
@aurelka1 a pozeral aj na USG? Ja by som sa isla poradit s dalsim gynekológom...mat aj druhy nazor...