Prosim Vas ake mate davkovanie ? Kolko sackov denne uzivate ?
Ja krce nemam. Ja mam skor problemy ako rozmazane videnie, slabost atd. Dakujem.
Ja beriem hocikedy cez den 1 sacok denne.
Máte aj také príznaky ako keby mravcenie po tvári po rukách, potom ako keby strach a uzkost?
@adriana1738 ano ja mam, mravencenie alebo akokeby elektrina prechadzala citim to v hlave, niekedy aj v nohach a nasledne trpnutie..samozrejme potom pride strach uzkost, ja mam aj PP
@adriana1738
@neson123 Mavate aj slabosti tela alebo chvenie tela ? Ja mam aj chvenie oco a rozmazane videnie.
@neson123 ja zatiaľ nemám potvrdenú tetaniu,mojej dcére to zistili cca pred 3 mesiacmi...ja pozorujem na sebe to mravcenie po tvári a rúk, potom strach prúde úzkosť. CO beriete na to?
Miestami sa cítim tak slabo ,unavená,..sija ma bolieva sko keby stuhnuta ja mam aj histaminovu intoleranciu...toto rozmazane videnie ma moja dcéra ako príznak tetanie ona ju ma potvrdenu
@neson123 ja napríklad niekedy mám strach aj keď ideme do supermarketu atď
@adriana1738 co jej na to videnie pomaha ? Ja mavam niekedy take videnie aj cele dni. Tetaniu mam vyse roka a nie a nie aby mi bolo uz dobre.
A aj si niečo zmenila v svojom životnom štýle?
Lebo mg nestačí niečo Ta stresuje nie sú všetko len hladiny magnézia a vápnika Možno máš toho veľa, si perfekcionistka, malo spiš, zle sa stravujes hlavne to je o vyváženi stres a voľný čas... šport, kniha, kúpeľ niečo čo Ťa uvoľní a nebudeš stále v napätí.
@luccija Zacalo mi to na.materskej a stresor ma 1,5 roka. Na tom nezmenim nic zial :( Modlim sa a dufam ze to casom prejde. Uz je to vyse roka a zle.mi je kazdy den.
Dcérke magnoslov ,ale nie vždy zaberie ,minule mala zachvat a nepomohlo nič, záchvat jej trval cca pol hodinu ...dceraka ma 16 rokov takže stres nemá žiaden ....škole v pohode nemá ju co stresovat
@adriana1738 Jujha a z coho to dcerke zacalo ? Ako chodi do skoly ked ma ak zachvaty ? Ja nemam typicku tetaniu. Nemam zachvaty ani krce.
Ja mam zavraty, slabost tela, triasky, chvenia, tras obocb oci.
@adriana1738 tak to mozte mat aj uzkost a panicku poruchu
Moze to byt aj uzkostou, popripade panicka porucha.Ja to tak mam ze krce nemam ale vsetky ine priznaky ano, aj strach, stres, tazoba na hrudi, tocenie hlavy akoby som mal vypite, zahmlievane na oko niekedy unava a slabost
@neson123 Beriete na to lieky ? Ci len magnezium vam postacuje ?
Mne je rovnako zle ci som doma alebo vonku. Nemam priznaky napr. len niekde ked mam ist. Pride mo zle aj ked varim alebo lezim, pozeram film ...
Mne zomrel minulý tok ocinko,pre dcérku bol ako jej ocino ..po pohrebe asi 3 mesiace sa mi začala sťažovať že sa jej ťažšie dýcha, tak sme šli ku doktorke ,zobrala jej krv a povedala ze to bude asi pi covide také príznaky. Prišli výsledky mala malo vitamínu D.rak dom hej dávala D. Lenže dychanie sz jej zhoršovalo, ataky mávala do dňa aj 5 krát, veľmi ju to ničilo aj psichycki. Potom som zase šla ku doktorke poposielala nás kade tade ,a nakoniec neurologicka nás poslala na test a ten potvrdil teraniu.No zo školou to ma ťažšie lebo veľa vymeskala kvôli tetanie.Zo začiatku zistenia jej bolo každý deň zle...hlava sa jej točila trpli ruky nohy...bolelo ju cele svalstvo....momentálne teraz je na tom trochu lepšie
Áno, presne zle príde hoci kedy ci je človek v pohode alebo nie
Berie len magnoslov ,ale niekedy nezaberá ani to ..neurologicka jej povedala ze stačí magne B6 brala to asi týždeň a sama mi vravela ze jej to vôbec nepomáha...tak som jej nasadila magnoslov
Davam si 1 sáčok denne
Budem asi musiet brat aj AD lebo magnezium mi velmi pri panickych atakoch nepomaha a uz to trva dlho a nepreslo to..
@neson123 ako aa vam to prejavuje?
@neson123 Ja panicke stavy nemam vobec, mne je "len" stale zle :(
Nemáte náhodou alergiu na stravu? Lebo pri tejto potravinovej alergie sú takéto stavy
@adriana1738 Mala som histaminovu a laktozovu intoleranciu ale problemy traviace nemam ziadne. Ani bolesti hlavy vobec.
Ja mam histaminovu 6 rokov, keď mi nevedeli zistiť co mi je mne bolo veľmi zle tráviace problémy...migréna všetko mozne
3croky som držala diétu, nič mi nebolo ...začala som jest všetko...no posledného pol roka sa to vratilo
Jeden večer, keď som si dávala rano bola som veľmi unavená ja mám nizky tlak