Lieky na riedenie krvi

dadka09
20. apr 2023

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať že užívam lieky na riedenie krvi BRILIQUE 90 kvôli aneuryzmam na mozgu..operovali mi tri aneuryzmy na mozgu...
potrebujem ísť k zubárovi si vytrhnúť zub...môžu mi zub vytrhnúť teraz?
Ďakujem za odpoveď 😊

rakywanda
20. apr 2023

@dadka09 muž bral sice iné lieky na riedenie, ale musel ich vždy predtým vysadiť. Zavolaj svojmu lekárovi, zubárovi.

dadka09
autor
20. apr 2023

@rakywanda ďakujem veľmi pekne

dadka09
autor
20. apr 2023

@rakywanda prosím ťa koľko dní neuzival manžel tie lieky...
Strašne ma začal bolieť zub ale práve teraz o 18 :00 hod.som vypila lieky..takže určite nemôžem ísť teraz na zubnú pohotovosť..

zuzik307
20. apr 2023

@dadka09 treba vysadiť 5 dní pred chir. výkonom, samozrejme po konzultacii s lekarom...

dadka09
autor
20. apr 2023

@zuzik307 ďakujem...to 5 dní nemám užívať ten liek a až potom mi môžu vytrhnúť zub..toľko mám trpieť..ach jaj..

macekovam
20. apr 2023

@dadka09 nie nemusíš toľko trpieť.. Zavolaj zubárovi.. Sú lieky ktoré keď ti podajú tak to pôjde aj skôr.

dadka09
autor
20. apr 2023

@macekovam ďakujem veľmi pekne

alenah31
20. apr 2023

@dadka09 beriem lieky na riedenie krvi, taktiez mi trhali zub na pohotovosti - zadna osmicka, myslela som ze sa zblaznim. Dopredu som na pohotovost volala, povedala som, ze uzivam warfarin + picham clexane. Povedal, aby som normalne prisla, pichli inj., vytrhli zub, zasili ranu, 2 hodiny som sedela v cakarni, skontroloval to a sla som domov. Rano som sla k svojmu zubarovi, vsetko bolo ok. Neboj, maju aj takychto pacientov, vedia si poradit, v bolestiach ta nenechaju. Ja mam na toto tiez stastie, aj urazy🙄 Ak nevies vydrzat - chod, drzim palce✊️

dadka09
autor
20. apr 2023

@alenah31 ďakujem veľmi pekne ❤️ potešila si ma veľmi 🙏