Liečba zápalu

agnese
15. aug 2014

Ahojte baby,
asi cca pred mesiacom som dostala mykózu a následne ťažký zápal, lieky som dostala (guličky+ tabletky do pošvy), teraz beriem antibiotiká už asi týždeň, bolesť vnútri už ustála, takže z toho usudzujem, že zápal ako tak prešiel, ale odvtedy máme problém pri pohlavnom styku, pri každom "pokuse" cítim štípanie (len z vonku, vnútri je to ok)...rozmýšľala som už aj nad Rosalginom, ale vyhodila som už dosť peňazí na lieky a nezabralo to. Neviete mi prosím poradiť, čo s tým robiť? Ďakujem za rady. 🙂

sakura77
15. aug 2014

@agnese rosalgin, na sprchu lactacyd a wobenzymova dvojmesacna kura- to u mna zabralo na 100 % a odvtedy pokoj svätý s mykozami....ale zas wobenzym.je dost drahy no...ak si mala jednorazovo len , mozno nemas dobre doliecene este..niekedy staci len canesten masticka zvonka. ..a niekedy aj partnera treba preliecit, lebo si to mozete nosit hore dole, a on nemusi mat ziadne príznaky. .nech aj in natiera🙂😉

mamazem
15. aug 2014

Pozrite u nás v poradni na mamazem, nájdete tam odporúčania od gynekológa, s ktorým spolupracujeme - použitie čisto prírodných prípravkov.