Zdravim ,mám nohu skrz priehlavku v sadre .Užívam fraxiparine. Nemáte niekto skúsenosť s vitamínmi a kombináciou fraxiparinu ? Veľa voľnopredajných liekov sa neodporúča na fraxi ,na kosti sú najlepšie K2 v kombinácii s D3 a magnézium .Neviem sa však nikde dočítať či je to v poriadku užívať to spolu s fraxiparinom.Dakujem
Taktiež si to aplikujú aj tehotné mamičky .Stále lepšie fraxi ,ktorý nejde cez zazivaci trakt ,ale formou injekcie do brucha .Je veľa faktorov ,ktoré ho robia účinnejšim ako ostatné v tomto zaradení ...práve naopak má najmenej nežiaducich účinkov .Nech sa paci : http://www.prepacienta.sk/liek-flexiparin/
O analgetikách viem ,že len Paralen a panadol novum .Niekde som videla diskusiu ,kde lekár neodporúča K2 a D3 .Ďakujem pekne za odpoveď ,pán je troska dezinformovany 😀
@peter952 preco so nedoveryhodny uzivatel MK?
o chvíľu tu alebo cez IP začne peter núkať zaručene bio náhrady fraxiparínu.....
@janinah alebo savo.. 😂
ak si mladá cca do 50tky osoba a inak zdravá,tak nijaké doplnky nepotrebuješ,fraxík samozrejme áno...nie som laik
@peter952 farmalobby na cele so sorosom nas chce vsetkych zabit. Ocipovat. Iluminati a ich new world order. Zidojastery. Co este? Pomoz mi. Vyzera, ze to mas nastudovane 😂
@peter952?? Kolko ma tvoja mama rokov? Ak mate problém s lekarom, najdite si noveho. A nestazujte sa na strasnu farmalobby 🙄
@peter952 ocividne je chora a tie lieky potrebuje. Ved viete co? skuste ju nechat bez liekov a bez kontorroly lekarov, skuste jej nieco naordinovat sam, ze co to spravi, ked ste taky mudry a viete viac ako lekari.
Dajte potom vediet.
@peter952 sorry, nechce sa mi to citat. Citaj menej alternatívy, bude ti lepsie.