Krčná žila - jemné štípanie

otompotom
25. jan 2021

Stretol sa niekto s niečím podobným ? Vyzerá ako keby som tam mal krvnú zrazeninu. Cítim také jemné štípanie a mám sťažené dýchanie a bolesti krku.

3009
25. jan 2021

@otompotom treba s tým ísť k lekárovi, to môže byť aj niečo vážne aj nie.

otompotom
autor
25. jan 2021

@3009 Idem zajtra k lekárovi uvidíme čo povie. Len ma zaujímalo či sa s tým náhodou niekto nestretol.

renata1405
25. jan 2021

Mala by ste ist okamzite na pohotovost!!!

karpina
25. jan 2021

Teda nechcem strašiť, ale niečo podobné, poukázalo na onkologické ochorenie Anety Pariškovej.

https://hitky.sk/pariskova-opisala-priznaky-rak...

otompotom
autor
25. jan 2021

@renata1405 Som muž ale ďakujem. Uvažujem nad tým len keď som tam skončil naposledy 24 na vianoce. Že mi je stále zle pichanie na srdci sťažené dýchanie atď.. povedali že to je psychika dali mi apaurin a poslali ma domov... Ale tak to som ešte nevedel o tomto

otompotom
autor
25. jan 2021

@karpina Áno videl som je to podobné ja len dúfam že to bude zrazenina len. Bol som pred dvoma týždňami na odberoch a tie som mal na 100% čisté. Akurát zapálené zubné korene

karpina
25. jan 2021

@otompotom Odbery nemusia ukázať, diagnozu lymfom. Presne to ukáže CT a PET CT. Rozhodne s tým treba ísť čím skôr. Netreba na pohotovosť, tam by ti aj tak s tým nepomohli. Držím prsty, aby všetko dobre dopadlo, daj nám vedieť, ako pokračuješ. Môže byť, že máš zväčšné lymf. uzliny, v mediastine, či pri klučnej kosti, alebo hocikde v hrudníku. Ono to tlačí, škrtí žilu a ona takto vystúpi. Ale kludne to môže byť hocičo iné, možno aj banálne. Ak by sa aj jednalo o lymfom, je velmi dobre liečitelný, tak klud a hlavne to nezanedbaj.

otompotom
autor
25. jan 2021

@karpina Dobre ďakujem pekne 🙂 Idem sa sa prejsť do prírody vyvtrerať si hlavu to je asi to najlepšie čo môžem teraz spraviť. Zajtra to budem riešiť

miska09876
8. nov 2024

Dobry den qj ste zistili nieco ohladom tej tepny??dakujem