Stretol sa niekto s niečím podobným ? Vyzerá ako keby som tam mal krvnú zrazeninu. Cítim také jemné štípanie a mám sťažené dýchanie a bolesti krku.
Mala by ste ist okamzite na pohotovost!!!
Teda nechcem strašiť, ale niečo podobné, poukázalo na onkologické ochorenie Anety Pariškovej.
@renata1405 Som muž ale ďakujem. Uvažujem nad tým len keď som tam skončil naposledy 24 na vianoce. Že mi je stále zle pichanie na srdci sťažené dýchanie atď.. povedali že to je psychika dali mi apaurin a poslali ma domov... Ale tak to som ešte nevedel o tomto
@otompotom Odbery nemusia ukázať, diagnozu lymfom. Presne to ukáže CT a PET CT. Rozhodne s tým treba ísť čím skôr. Netreba na pohotovosť, tam by ti aj tak s tým nepomohli. Držím prsty, aby všetko dobre dopadlo, daj nám vedieť, ako pokračuješ. Môže byť, že máš zväčšné lymf. uzliny, v mediastine, či pri klučnej kosti, alebo hocikde v hrudníku. Ono to tlačí, škrtí žilu a ona takto vystúpi. Ale kludne to môže byť hocičo iné, možno aj banálne. Ak by sa aj jednalo o lymfom, je velmi dobre liečitelný, tak klud a hlavne to nezanedbaj.
Dobry den qj ste zistili nieco ohladom tej tepny??dakujem
@otompotom treba s tým ísť k lekárovi, to môže byť aj niečo vážne aj nie.