Kozmetika s konope na aknóznu pleť

cicuuska
28. sep 2015

Ahojte , skúšali ste už na akné kozmetiku s konopným olejom ?
Mám ĺahšie akné a bojujem s tým už dlhšie a skúšam možné i nemožné, teraz mi v lekárni poradili kozmetiku s konopným olejom od Victorie Beauty., zostala som
prekvapená ale nechala som si poradiť ?? Ja som si doteraz myslela že konope je na kadečo, ale že nie na akne🙂

jankazav
28. sep 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Dcére som kupovala konopný krém na noc aj na ráno, ale nepomohlo jej to, ba by som povedala, že to boo až veľmi agresívne na pokožku.

leontina16
28. sep 2015

Ja som si kúpila takýto krém a mne to pomohlo. Hlavne ta maska od nich. Je to ilova maska , čiže hlavne dezinfekčná s minerálmi. Hlavne ked použiješ tieto výrobky nevysušujú tak strašne pokožku a čistí póry do hĺbky. 😉

laskominka55
29. sep 2015

Já som túto radu mala tiež a používam doteraz. Musím povedať , že perfektná v tom, že tak nevysušuje. Všetky výrobky ,ktoré som mala a sú na ľahké akné nenormálne vysušovali. A u tejto rady je perfektné, že ťa vôbec nevysušuje, dokonca má také účinky že ju môže používať ten k to má problémy so suchou pleťou.