Ahojte, rada by sa opýtala, či máte niekto skúsenosti s užíváním colostra na alergiu, resp. atopický ekzém? Poradila mi to moja nová lekárka, ktorá sa zaoberá celostnou medicinou.Budem rada, keď mi poradíte.
@daevina brala som ciste colostrum od colvia. Vyzeraju celkom poctivi za normalne ceny, tak skus pozriet. Tu je link ak pomoze https://www.colvia.sk
ja sa tiez pripajam, berieme dlhodobo colostrum s priatelom a tento rok sme prvykrat nemali ani nadchu. Moji rodicia v zime tiez brali a zatial sa im vsetko i covid vyhyba. mozno je to pozitivna mysel, mozno colostrum, kto vie. Ale budeme pokracovat :D
Ahoj, mozno trosku mimo temu, ale pred rokom som mala velke problemy so zlcnikom a zacala som brat colostrum, ktore mi odporucila sestra na travenie. Uz som bola na ultrazvuku a hned ma pani doktorka odporucila na operaciu. Celkom som sa bala, ze s tym este pockam a to colostrum mi fakt pomohlo. Uz asi viac ako rok ziadne problemy, mozem jest uplne vsetko a bez problemov. Tak hadam som niekomu pomohla.