Kolostrum pri alergii - skúsenosti

pesto21
24. jún 2021

Ahojte, rada by sa opýtala, či máte niekto skúsenosti s užíváním colostra na alergiu, resp. atopický ekzém? Poradila mi to moja nová lekárka, ktorá sa zaoberá celostnou medicinou.Budem rada, keď mi poradíte.

skipy1
24. jún 2021

Ahoj, mozno trosku mimo temu, ale pred rokom som mala velke problemy so zlcnikom a zacala som brat colostrum, ktore mi odporucila sestra na travenie. Uz som bola na ultrazvuku a hned ma pani doktorka odporucila na operaciu. Celkom som sa bala, ze s tym este pockam a to colostrum mi fakt pomohlo. Uz asi viac ako rok ziadne problemy, mozem jest uplne vsetko a bez problemov. Tak hadam som niekomu pomohla.

pesto21
autor
24. jún 2021

@skipy1 Super, ďakujem. Možem sa opýtať ako dlho a v akej dávke si kolostrum brala?

skipy1
24. jún 2021

@pesto21 Brala som to viac ako 3 mesiace a od tej doby to beriem s malymi prestavkami stale. Od vtedy som vobec chora nebola a vyhyba sa mi aj covid 🙂 aj ked sme ho uz v rodine mali :( tak to mozno nejaky ucinok ma..

pesto21
autor
24. jún 2021

@skipy1 a možeš mi ešte povedať, v akej dávke si to brala? Ďakujem 🙂

skipy1
24. jún 2021

@pesto21 teraz som sa pozrela na balenie a jedna kapsula ma 450mg colostra a brala som dve kazdy den.

daevina
25. jún 2021

@skipy1 mozes prosim ta napisat ktore konkretne si brala? dakujem

skipy1
25. jún 2021

@daevina brala som ciste colostrum od colvia. Vyzeraju celkom poctivi za normalne ceny, tak skus pozriet. Tu je link ak pomoze https://www.colvia.sk

opipi
25. jún 2021

ja sa tiez pripajam, berieme dlhodobo colostrum s priatelom a tento rok sme prvykrat nemali ani nadchu. Moji rodicia v zime tiez brali a zatial sa im vsetko i covid vyhyba. mozno je to pozitivna mysel, mozno colostrum, kto vie. Ale budeme pokracovat :D