Koľkokrát ste boli v narkóze?

27. okt 2023

Ahojte ja som bola 6 krat nikde neviem najst ci to nie je ohrozujuce, vzdy to boli narkozy do pol hodiny, vsetky potrebne, zaujimalo by ma ci je tu niekto taky....

zojazoja
27. okt 2023

V akom ohrození? Ako to myslis?
Ved žiješ, nie? Tisíce ľudí boli v narkoze 6krat a viac.

lucia7933
27. okt 2023

ja 2x zatial, jedna asi do hodiny druha do 15min max

ankare
27. okt 2023

Ani raz, klop,klop.

lija22
27. okt 2023

hadam aj 30x. prvykrat 8 hod. A co riesis ci ohrozujuce, ci nie. Bolo to nutne proste

autor
27. okt 2023

@zojazoja vieme, ze narkoza zasahuje srdce a mozog, tak som myslela, ci sa casom to srdce ci mozog nevysiluje

autor
27. okt 2023

@lija22 wow, a asi sa citis ok, to si ma potesila, nezhorsilo ti to kognitivne funkcie? Vraj to ohrozuje pamat a tak

zojazoja
27. okt 2023

No a co? Co teraz..vieš cestovať v čase a vrátiš sa späť že by si nemala tie narkozy?fakt blbosť co riešiš.

martinkatinka
27. okt 2023

A co je pidla teba uz ohrozujuce? Co to ma ako ovplyvnit? Som zvedava, lebo ja som bola 6krat a nepovedali mi na ARO vysetreni nic podobne

autor
27. okt 2023

@zojazoja dobre to chce pokoj, neviem s kym si zvyknuta sa takto arogatne bavit ja som sa slusne pytala, daj sa prosim dokopy, a vedme tuto temu slusne...

autor
27. okt 2023

@martinkatinka vieme, ze narkoza zasahuje srdce a mozog, tak som myslela, ci sa casom to srdce ci mozog nevysiluje. Vraj to ohrozuje pamat a tak

autor
27. okt 2023

@martinkatinka no uprimne ked osm podpisovala informovane suhlasy tak tam boli vzdy popisane vsetky rizika narkozy 🙂

zojazoja
27. okt 2023

😅😅😅 rozkaz šéfe. Ak ti pomôže keď ti napíšu kto bol koľkokrát v narkoze..tak prosím...pre mňa je to fakt totálna blbosť co riešiš a keď je to blbosť tak napíšem, že to je blbosť. Klamať ta nebudem.tak adios.

autor
27. okt 2023

@zojazoja ok vzhladom na tvoje ostatne prispevky a z nich vyplyvajuci tvoj stav, nebudem reagovat.

8853
27. okt 2023

Najdi si clanky v suvislosti s alzheimerom. Ak je predispozicia, pripadne zacal, tak predpokladaju vplyv na zhorsenie ochorenia resp. skorsie spustenie. Ale nie je pricinou ochorenia.

viestta
27. okt 2023

autorka, ludia prezili v umelom spanku dni, tyzdne, niektori aj mesiace. Narkoza samozrejme je zataz pre organizmus, ale je to nevyhnutna dan, pri inych zdravotnych tazkostiach. V konecnom dosledku by si asi bez tych narkoz bola na tom ovela horsie ako si. Takze benefity prevysuju riziko. Tak sa ukludni a uzivaj si ako najlepsie vies.

lucia851
27. okt 2023

Ja asi 7 krát

mooonika1975
27. okt 2023

Sú tam samozrejme riziká, ale keď si staršia, je riziko vyššie. Moja mama sa po prvej ledva prebrala, ale to bola mladá, potom išla ešte pod jednu a dosť bola z toho vystrašená. Ale nič sa nestalo

mamina7070
27. okt 2023

sak to ani neboli normalne narkozy ked do pol hodky nechapem co riesis ludia maju za sebou niekolkohodinove operacie
vobec by som nerieisla

minenkak
27. okt 2023

A čo robí taký brufen antibiotiká s telom ťa nesere

autor
27. okt 2023

@mamina7070 neboli to normalne narkozy?

autor
27. okt 2023

@viestta asi sa pozriem na to takto, mas pravdu 🙂

autor
27. okt 2023

@minenkak vypovedna hodnota tvojho prispevku?

minenkak
27. okt 2023

Že sú horsie veci ako narkóza a používajú sa denne

autor
27. okt 2023

@minenkak a co mam spravit?

minenkak
27. okt 2023

Nestresovat sa narkozou

samkolea
27. okt 2023

Ahoj bola som 2x, druhy krat minuly tyzden a teda pamat mi to zrejme zasiahlo, citim sa ako guma. Nejakoo tazsie som sa dostavala opat do formy, ani soferovat, videnie zle a tocaky hlavy. Od stredy pracujem, ale citim sa ako “novacik”.

autor
27. okt 2023

@samkolea ved toto ja za tie roky mam hrosiu pamat a mam pocit ze j to tymi narkozami, vsetky boli potrebne mensie zakroky ale zacinam rozmyslat ci to stalo za to

samkolea
27. okt 2023

Ja verim, ze sa dostanem spat 🙂, ze to je len docasne, pretoze som nezostala dlhsie doma na PN. A bol to kratky cas na rekovalescenciu. Ja asi nepomozem a asi ani nepotvrdim, ale moze to mat nieco do seba. Mozno sa spytat odbornika 🙂.

barborachors
27. okt 2023

Ibuprofen alebo teraflu je ovela vacsie svinstvo ako narkoza. Spevacka Cher ma asi 53 plastik, z coho usudzujem, ze bola v narkoze tych 53krat. Dalej tie zeny, co maju silikony by ich mali vymienat po 10 rokoch, cize ked si da baba v 20 silikace, vychadza mi to, ze za zivot ide min 5 krat do narkozy len kvoli tomu atd....

mima172
27. okt 2023

2x a keďže to nebol nejaký výstrelok ale bola to nutnosť, tak sa nás tým nezamýšľam, aj tak tým nič nezmením.