Ahojte, je stále potrebný test k lekárom? Pozerám https://korona.gov.sk/ ale neviem to tam nájsť. 🙄
Odomňa nikde nepýtali a ak aj pýtali, tak ho nedostali a zobrali ma aj tak.
Naša pýta len pri respiračných ochoreniach
Urcuju si to lekari, napriklad ja som dnes objednavala syna ku zubarovi, odkedy je pandemia sme ku nemu nikdy test nepotrebovali a dnes mi sestricka povedala, ze ked tam vo februari prideme, treba AG test robeny v ten den, staci aj ten domaci samotest..
ja pracujem v súkromnom zdrav. zariadení a veru sme v režime OTP . Myslím že je to bežné, ale radšej zavolať
Zavisi od lekara, treba overit.
no u mojich vsade kde som bola ak nemam priznaky tak nemusim mat, k zubarke som svojej potrebovala, k dcerinej sme nepotrebovali... individualne. Treba si overit 🙂
ako ku ktorym, niektori su ok a ini idu vyskocit z koze ked ho nemas, takze radsej si to zistit 🙂
Tiez mam skusenost, ze ako kde. Moja stara gyn chcela, tak som si nasla ineho. To iste aj pediater.
Môj zubár nechce môj gynekológ nechce.Pediatricka v novembri keď bol syn chorý nepotrebovala nič skir uška z kože vyskočiť jeho triedna.Teraz neviem či pediatrička potrebuje.Mojho obvodaka som nevidela dva roky tak to netuším aké má podmienky.Inde nechodíme po iných lekároch.Ale mužov kamos si zlomil lakeť aj napriek tretej dávke ho neoperovali ani v lokálnej anestézii
Kazdy Dr si urcuje sam, zavolaj tam, kde sa chystas