Elektrická kefka do 100 eur

24. sep 2022

Viete mi odporučiť fajn elektrickú kefku do 100€? Prosím aj link alebo celý názov 🙂 ďakujem

autor
24. sep 2022

Alebo sonicka?

danieli
24. sep 2022

Curaprox

gabriela2952
24. sep 2022

Z rady Philips sonicare, odporúčal mi to dentálna hygienik

babovka2321
24. sep 2022

Sonicare alebo xiaomi (oclean) - okrem lacnejsej prvotnej ceny su aj nahradne hlavice omnoho lacnejsie. Ale urcite hlavne sonicku, nie klasicku elektricku.

dadis
24. sep 2022

Oclean mame doma vsetci traja a velka spokojnost

lasona
24. sep 2022

Kúp sonicku, nie elektrickú, a phipils sonicare majú aj v DM za 60 eur som kupovala, veľká spokojnost

hama_ba
24. sep 2022

Ja som kúpila na skúšku sonicku ale dm, neviem či za 30€ a dentálna bola nadšená aké sú zuby super. Rovnako aj manžel ju používa a tiež ho pochválila, pričom on mal problém s tvorbou kameňa. Takže ja odporúča

bambulka814
24. sep 2022

Toto máš grátis, ak si Union

https://www.union.sk/benefit/exkluzivna-zlava-n...

Síce elektrické, ale na vyskúšanie, či ti to vôbec bude vyhovovať, stačí. Je to do konca roka.

simona20201309
24. sep 2022

Len nie Philips 🙏🙏🙏
Mame doma obe - Philips a curaprox (obe sonicke) , je to neporovnateľne. Philips je oproti curaprox totálny šmejd. Preto takmer o polovicu lacnejší (58/120)
Ak si vybavíš kartu curaprox, budeš mat sonicku curaprox za nejakých 89e.

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adka176
24. sep 2022

https://www.najlekaren.eu/xiaomi-oclean-x-pro-s...

Nedám na ňu dopustiť... používame tretí rok... sme úplne spokojní....

nikiska_13
24. sep 2022

My máme doma cez rok Oclean od Xiaomi. Najskôr ja a potom aj manžel. Skús čakať na nejaku akciu. Manžel ma oclean x pro elite za necelých 40 eur.

autor
24. sep 2022

@adka176 tak tato sa mi veľmi páči!

derdia
24. sep 2022

Jedna debata, ze treba sestrit a druha porad kefku do 100 eur😁😁😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
24. sep 2022

@derdia 🤷🏻‍♀️ tak treba ist na brigádu, mne tiež nepadajú € z neba🤔 všetko čo si zarobím na takéto vymoženosti mam z brigád 🙂

autor
24. sep 2022

@nikiska_13 kde ste ich kupovali?

natalusiiik
24. sep 2022

Ahojky, ja mám doma dve tieto uplne nové, nepoužité, akurát bez krabice, bol to nevhodný darček, rada lacno posuniem ak niekto chce 🙃

tina_tar
24. sep 2022

Ahojte, ja sa tu trošku votriem 😁 len sa chcem opýtať, či niekto náhodou neviete, či je vhodné sonicku kefku používať aj keď má človek mostík, či sa nemôže nejak poškodiť alebo niečo 🙈 uvažujem kúpiť na Vianoce mamke, len neviem teda či je to s tým mostíkom vhodné.

A odpoviem aj na otázku - ja používam sonicare a som spokojná, avšak je to moja prvá, tak nemám s čím porovnať 😊

lenka_xy
24. sep 2022

Veľmi dobrá je Curaprox hydrosonic pro, tá mi vyhovuje najviac, no cena je niečo nad 100€.
Potom Oclean X pro, tiež šikovná a lacná, za nejakých 50€ sa dá kúpiť.
Philips sonicare mi nevyhovovala, ale darovala som ju bratovi a ten je spokojný.
A mám ešte Oral B genuis X, ale tú som ani neskúsila, mám ju stále zabalenú v krabici s komplet príslušenstvom, tak môžem tiež lacno posunúť, ak by niekto chcel 😅

nikiska_13
24. sep 2022

Na Facebooku je skupina Fans Xiaomi SK/CZ a tam dávajú tipy. Treba sledovať a čakať na dobrú akciu.

janka1011
1. okt 2022

Mne zubár odporúčal Philips sonicare, že vraj najlepšia. No sú to nenormálne peniaze za kefku. Oral B že najhoršia.