Viete mi odporučiť fajn elektrickú kefku do 100€? Prosím aj link alebo celý názov 🙂 ďakujem
Curaprox
Z rady Philips sonicare, odporúčal mi to dentálna hygienik
Sonicare alebo xiaomi (oclean) - okrem lacnejsej prvotnej ceny su aj nahradne hlavice omnoho lacnejsie. Ale urcite hlavne sonicku, nie klasicku elektricku.
Oclean mame doma vsetci traja a velka spokojnost
Kúp sonicku, nie elektrickú, a phipils sonicare majú aj v DM za 60 eur som kupovala, veľká spokojnost
Ja som kúpila na skúšku sonicku ale dm, neviem či za 30€ a dentálna bola nadšená aké sú zuby super. Rovnako aj manžel ju používa a tiež ho pochválila, pričom on mal problém s tvorbou kameňa. Takže ja odporúča
Toto máš grátis, ak si Union
https://www.union.sk/benefit/exkluzivna-zlava-n...
Síce elektrické, ale na vyskúšanie, či ti to vôbec bude vyhovovať, stačí. Je to do konca roka.
Len nie Philips 🙏🙏🙏
Mame doma obe - Philips a curaprox (obe sonicke) , je to neporovnateľne. Philips je oproti curaprox totálny šmejd. Preto takmer o polovicu lacnejší (58/120)
Ak si vybavíš kartu curaprox, budeš mat sonicku curaprox za nejakých 89e.
https://www.najlekaren.eu/xiaomi-oclean-x-pro-s...
Nedám na ňu dopustiť... používame tretí rok... sme úplne spokojní....
My máme doma cez rok Oclean od Xiaomi. Najskôr ja a potom aj manžel. Skús čakať na nejaku akciu. Manžel ma oclean x pro elite za necelých 40 eur.
@adka176 tak tato sa mi veľmi páči!
Jedna debata, ze treba sestrit a druha porad kefku do 100 eur😁😁😁😁🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@derdia 🤷🏻♀️ tak treba ist na brigádu, mne tiež nepadajú € z neba🤔 všetko čo si zarobím na takéto vymoženosti mam z brigád 🙂
@nikiska_13 kde ste ich kupovali?
Ahojte, ja sa tu trošku votriem 😁 len sa chcem opýtať, či niekto náhodou neviete, či je vhodné sonicku kefku používať aj keď má človek mostík, či sa nemôže nejak poškodiť alebo niečo 🙈 uvažujem kúpiť na Vianoce mamke, len neviem teda či je to s tým mostíkom vhodné.
A odpoviem aj na otázku - ja používam sonicare a som spokojná, avšak je to moja prvá, tak nemám s čím porovnať 😊
Veľmi dobrá je Curaprox hydrosonic pro, tá mi vyhovuje najviac, no cena je niečo nad 100€.
Potom Oclean X pro, tiež šikovná a lacná, za nejakých 50€ sa dá kúpiť.
Philips sonicare mi nevyhovovala, ale darovala som ju bratovi a ten je spokojný.
A mám ešte Oral B genuis X, ale tú som ani neskúsila, mám ju stále zabalenú v krabici s komplet príslušenstvom, tak môžem tiež lacno posunúť, ak by niekto chcel 😅
Na Facebooku je skupina Fans Xiaomi SK/CZ a tam dávajú tipy. Treba sledovať a čakať na dobrú akciu.
Mne zubár odporúčal Philips sonicare, že vraj najlepšia. No sú to nenormálne peniaze za kefku. Oral B že najhoršia.
Alebo sonicka?