Aké môžu byť dôvody ? Môže to mať niečo spoločné aj s chrbticou ? Napr keď je zablokovaná... alebo niečo v mozgu ?
Môže niečo zistiť aj neurológ ? Príčinu
@sjack Dobrý psycholog zjistí rozhodně více.
Veľmi lahká otázka, ale tažká odpoveď 🙂 dôvodov môže byť niekoľko, od liekov alebo závislosti na alkohole, gemblingu alebo iných drogách, až po nejaké "zlé veci", ktoré sa ti stali v živote ako naprípaklad rozchod, cez ktorý sa nedokážeš preniesť. Tažko povedať a takto cez internet ti asi nikto nepomôže, ak niečim takým trpíš. Najlepším riešením je níjsť psychologa a s ním sa porozprávať, predsa len, je to odborník, ktory ti pomôže a nie je vôbec hanba niekoho takého navštíviť 🙂 ale osobne si myslím, že zablokovaná chrbtiva ti nespôsobí depresiu alebo podobne
Ahojte je tu ešte niekto kto by mi vedel pomôcť... Mam taky problém v poslednej dobe že sa bojím zaspať a ze sa ráno nezobudim mam 6 ročného syna a bojím sa ze co sním bude žijeme sami dvaja v zahraničí ... Neviem myslieť na nič iné. Celá sa chvejem rozboli ma hlava no strašný strach neviem si pomoct... Bojim sa si poobede oddýchnuť keď je malý v škole že čo ak sa nezobudim.. Cítim sa strašne zle a keď príde večer to ani nehovorím... Snažím sa presviedčať samu seba aby som na to nemyslela ale zachveje ma strach a neviem si pomôcť.. Mate tu niekto alebo ste mali podobný problém? Ďakujem vam
@pety55555 no asi maš strach zo smrti... tak som to pochopil... len choď ku psychologičke, neboj ona ti pomôže... porozprávate sa a bude lepšie uvidíš.... každý ma z niečoho strach, úzkosť.... keď je človek citlivá povaha tak o to horšie :D aj ja som citlivka a mám úzkosť a strach s dosť veľa vecí.. hlavne o seba a rodinu..... prvý krok je ten... že si priznáš, že niečo nieje v poriadku s tebou... a potom zájsť ku psychologičke, ona pomôže a povie čo ďalej... len sa neboj nič... sú to len myšlienky ktoré prídu... a potom su zasa preč 🙂 je to dosť o povahe človeka
@sjack ďakujem ti.... No vôbec nechápem z ničoho nič to začalo... Dnes ma tak strašne boli hlava a chvejem sa ze rozmýšľam ze pôjdem k Dr... Len čo im tam poviem ze mam strach.. Začínam sa báť že ozaj niečo nieje v poriadku... Snažím sa ležať bit v kľude.... No ozaj asi kontaktujem psychológa 🙂
@pety55555 skús toho spychológa 🙂 bude ti lepšie uvidíš... ty maš len prehnaný strach, možno sa niečo také stalo keď si bola maličká ešte... že niekto z tvojej rodiny tak skonal.... pri spánku... a ty ako malá si z toho mala vždy strach, ukarát že bol v tebe, a teraz to prišlo na teba... a preto maš taký strach 🙂 no neviem, nechcem rozoberať také veci... nato je tu psychológ.... možno aj psychiater... neboj.. on ti dá len lieky na ukľudnenie.. žiadne AD 🙂 len bežný liek na ukľudnenie... len choď, a všetko povec čo ťa trápy... on tam je nato, aby pomohol
s chrbticou isto nie... s mozgom, popr. s psychikou
depresie môžu vzniknúť aj z niektorých liekov...