Domáce recepty na hemeroidy

6. jún 2022

Kočky prosím existujú nejaké domace recepty na hemeroidy? Mužovi vyšla von zlatá žila, krváca. Ale je v zahraničí. Nevie sa momentalne dostať do lekárne. Nejaka prvá pomoc kým bude vedieť ísť do lekárne? Nemá ani žiadne bylinky na sedavý kúpel. Ďakujem.

aandrea9
6. jún 2022

Ľadové obklady. Iné mi bez lekárne nenapadá.

gabsisi
6. jún 2022

Úplne studená...ľadová sprcha konečníka. Aj viac x denne zaberá.

svetlana16
6. jún 2022

My mame doma - nechtikovu mast (domácu)..robim ju kazdy rok, neviem ci nieco take zvyknes mat doma.. Ak ano dat na kozmeticky tampon a prilozit

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. jún 2022

@97tomi pred sprostou reakciou si treba poriadne prečítať príspevok, ked nerozumieš na prvý krát, tak kľudne aj viac krát za sebou

autor
6. jún 2022

@svetlana16 doma mám aj nechtíkovú masť aj kopec iných vecí, ale muž v zahraničí nič nemá, ale už zohnal nejakú mastičku od kolegovej ženy a zajtra skočí do lekárne, skúsim mu povedať nech skúsi pýtať aj tú nechtíkovú mastičku, prípadne nech pozrie v DMke nemeckej

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. jún 2022

@aandrea9
@gabsisi ďakujem, poviem mu nech skúsi nech dnes prežije nočnú a zajtra skočí do lekárne

lopka1313
6. jún 2022

Nech sa spyta, co tam maju na hemeroidy (pouzije prekladac v mobile, ak neovlada rec) moj chlap si chvali taku tu s nadstavcom, co sa aplikuje vnutorne. Ale v lekarni, ked som to brala prvykrat, mi vravela, ze chlapi to nemaju radi. Moj si zvykol, lebo fakt mu pomohla...

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aandrea9
6. jún 2022

A potom nie sedavy kúpeľ ale gel z dubovej kôry. 😉

bessie12
6. jún 2022

S tym sa trapim aj ja. Ja som si kupila mast na hemeroidy. A musim uznat, ze mi to pomaha. Ale to som nekupovala v lekarni. Kedze zijem v zahranici, tak nieco take sa da kupit aj v drogerii.

autor
6. jún 2022

@bessie12 nevieš mi prosím dať presny názov? Muž je tiež v zahraničí , zajtra má volno, tak skočí do lekárne prípadne drogérie, najradšej by som ho poslala s konkrétnou fotkou lebo ako ho poznám zase kúpi niečo iné 🙈

autor
6. jún 2022

@97tomi neviem, ako ty, ale ja nežijem v stredoveku. A ja žiaden problém so zlatou žilou nemám, ale muž, ale to by si vedel, keby si vedel poriadne čítať. Takmer na všetko existujú domáce recepty, ktore vedia akútne aspoň trošku pomôcť kým sa človek dostane k lekárovi alebo do lekárne čiže svoj kutač si nechaj pre seba . By ma zaujímalo, či by si ho poradil aj svojej manželke keby mala po pôrode problémy s hemeroidmi, ale čo iné čakať od chlapa na ženskom fóre

bessie12
6. jún 2022

Kupila som to v polskom obchode. Procto-Hemolan. A v ktorom state je ?

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aandrea9
6. jún 2022

@97tomi lebo taky chlap pracujúci v zahraničí môže viac krat za deň sedieť vo vani 🤦‍♀️

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niqua
6. jún 2022

@97tomi ach...ja som odisla z nemocnice pred akutnou operaciou tohto problemu....7 rokov dozadu...za tyzden som sa sama vyliecila..kazdy den 3x kupel dubova kora, nonstop obrusky hemoral zastrcene...vela vody, ovsene vlocky...bola to neznesitelna bolest...da sa aj bez operacie! ...len treba trpezlivo...no este detralex mi velmi pomohol...od vtedy som to nikdy nemala...

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niqua
6. jún 2022

Aj moj ocko je kamionista, stale mu do zasoby kupujem mast avenoc a obrusky hemoral...tie nech tam ma zastrcene aj cely den...ked vyschne, vymeni za dalsiu...samozrejme pouzivat aj namiesto toalet.papiera...ked sa vrati tak mu urcite zozente detralex tabletky a vyssie spominane plus ta dubova kora....otec by v zivote nesiel na operaciu, radsej by trpel...a ja som ho takto vyliecila 🙂....

kubkovamama
6. jún 2022

Ahoj,v lekárni mu isto dajú čo treba ak sa vie v pohode dohovoriť.Ale ak už to má v stave ako píšeš,masť nepomôže.Nech pýta Mobivenal,Detralex apod,naraz si môže dať 6tbl ráno,3tbl večer prvé 3-4 dni,potom už musí dávku znížiť,žila by sa mala vstrebať.Nesediet a dlho nestat,prechádzky a polihovat na boku

niqua
6. jún 2022

Hemeroidy sa zvyknu vraciat tak urcite preliecit aj tym detralexom....este som mu kupila psyllium v lekarni....

madla60
6. jún 2022

Faktu - tak sa volá masť aj čapíky, je voľne predajné.

slavomira236
6. jún 2022

Mne tiež pomáha faktu mast

autor
6. jún 2022

@bessie12 v Nemecku je

autor
6. jún 2022

@kubkovamama zajtra skočí do lekárne, v robote najprv dlho sedí, keď cestuje potom dlho stojí takže to bude mať zaujímavé, ale skočím zajtra u nás do lekárne na tabletky a pošlem mu po kolegovi

autor
6. jún 2022

@niqua ďakujem, skočím zajtra do lekárne a pošlem mu nejaké zásoby po kolegovi lebo už vidím ako on bude riešiť hemeroidy v Nemecku v lekarni

bessie12
6. jún 2022

neviem ci v nemecku je tiez mozne nakupovat zakladne lieky v drogeriach a v obchodoch, ale nech to skusi.