Dlhodobo opuchnuté ďasno

vieradanielova123
31. okt 2023

Zdravím, chcela by som sa spýtať, mal tu už niekto z Vás dlhodobo upuchnuté ďasno? Mam uz asi pol roka opuchnute ďasno a stým sa mi osmička otočila smerom k licu čiže to tlaci do lica a je to dosť nepríjemné. Pýtam sa len takto zatiaľ, nakoľko zubárovi mám možnosť ísť az o týždeň. Plus ako ste prekonali panicky strach zo zubára? Bojím sa injekcie. Ďakujem za odpovede a prajem pekný zvyšok večera.

mamelka
31. okt 2023

@vieradanielova123 len ta chcem podporiť. Neboj sa. Tiež som sa bála zubárov. Ak máš dobrého zubára, tak aj ošetrenie bude o niečo ľahšie. Drzim palce

dominikamacakova
31. okt 2023

Môj zubár dáva anestézu úplne tenučkú ihlu ktorú ani necítiť a až potom normálnu ihlu... Strach som prekonala tak, že som išla na 12:00 a hovorila som si, že nech sa deje čokoľvek, o 13:00 budem živá a zdravá a budem to mať za sebou... 😀

koniarova
31. okt 2023

@vieradanielova123 a to vieš ako s tou osmičkou?Skôr mi pripadá,že si u zubára kvôli strachu nebola roky. Lebo pol roka opuchnuté by každý normálny zubár riešil.

vieradanielova123
autor
31. okt 2023

@mamelka ďakujem si zlatá, ničoho sa viac nebojim než injekcie 😏

vieradanielova123
autor
31. okt 2023

@dominikamacakova no vieš čo,ja chcem it teraz pokiaľ ma to velmi nebolí ale strašne sa bojim injekcie, ževraj sa dáva aj nejaka mastička či čo pred injekciou na znecitlivenie tak neviem

vieradanielova123
autor
31. okt 2023

@koniarova no najprv mi opuchlo dasno a teraz asi posledný týždeň mi zub z tohoto dasna tlačí na lice a odiera mi líce. Máš pravdu ze sa bojím 😏

koniarova
31. okt 2023

@vieradanielova123 tá injekcia to je sekunda. Absolútne bezbolestné. Hľadaj s takýmto strachom dobrého zubára. Ale takmer vždy to ide ruka v ruke s cenou.

dominikamacakova
31. okt 2023

@vieradanielova123 toho sa absolútne neboj. Čo sa týka bolesti od 0 do 10, dala by som 0,02