Milé maniny, nemaminy hrozne sa bojím, čo to môže byť. Jasné cez týždeň idem k lekárovi ale dotiaľ ak by mala niektorá skúsenosť, čo by to mohlo byť?
Som 5 mesiacov po pôrode. 27.5. som dostala mrchu - hrozne silnú, každý deň balík vložiek.
po dvoch týždňoch som začala spiniť - čerstvá krv. Trvá to už 16 ty deň. Trochu ma pobolieva brucho naľavo dolu. Čo by to mohlo byť?
Hak neberiem. Môže to súvisieť aj s dojčením? Nedojčím plne prikrmujem
ďakujem za každú radu
16 dni a ty ides k lekarovi az teraz? Nechapem a ani nepochopim
A este si pytas radu tu? To je fakt uz na zaplakanie niekedy
@moni244 maminka nepotrebuje tvoje výčitky, ona len chce či náhodou niekto nemal niečo podobmé...
Mne sa to nezda 😖 taketo som nemala veru 😒 radsej nech ta dobre doktor prezrie 🙂
@lusinda3 Kazde krvacanie mimo normy patri ku gynekologovi. Aj spinenie.
Za seba Ti mozem povedat, ze som to dlho mavala a zazracne pomohla konizacia krcka maternice, pri ktorej ale ziadne patologicke bunky nenasli. Odvtedy pravidelne mnohodnove spinenie ustalo. Gynekolog mi tvrdi, ze to s operaciou nesuvisi. Tak neviem...
@lusinda3 ja som mala niečo veľmi podobné bolesti a následné veľké krvácanie, ale to som bola tehu. Hrozil potrat. No neviem, ťažko radiť niečo takto na diaľku. Zajtra k lekárovi. Už si mala aj skôr zájsť. No ale už do rána vydržíš.