ahojte, chcem sa spýtať mám už 20 rokov keratokonus na oboch očiach nosím tvrdé kontaktné šošovky chodím si po ne do Brna raz ročne. Už asi 5 rokov mi navrhujú transplantacia rohovky ale stále sa neviem rozhodnúť odkladám to .Ak ma niekto podobný problém nech sa mi prosím ozve moje číslo 0915340162. Ak je niekto po transplantáciu rohovky nech sa mi ozve či aj skutočne dobre vidí.Ďakujem
pisem v mene manzela
@mm2008 v období puberty horšie videl na tabuľu, postupne sa mu zrak zhoršoval, stále silnejšie a silnejšie dioptrie potreboval, v tvrdých kontaktnych šošovkách, okuliare na túto chorobu nepomáhajú.
Už má 37 rokov a mal by už ísť na transplantáciu, ale sa bojí, hľadá niekoho kto uz operáciu absolvoval, aby sa s ním porozprával...
@janakjk Ďakujem za odpoved, si zlatá . Takže tiež ešte v puberte. Držím palce, nech to dobre dopadne, Rada by som Ti pomohla, no môj syn má na keratokenozu podozrenie, takže sme na začiatku tejto cesty a možno v budúcnosti budem čerpať skúsenosti ja, a možno aj priamo od vás. A preto som sa aj pýtala, že v akom veku mu to začali riešiť. Držte sa, treba veriť, že to dobre dopadne.
@janakjk Zdravím, môžem sa aspoň opýtať, ako mu na ten keratokonus prišli? mal nejaký príznaky a cca v akom veku? dakujem.