Čudné bolesti žíl po očkovaní

emptymoni
21. aug 2021

Zdravím som 3 týždeň po očkovaní a akurat som prisla domov z mesta a začali ma boliet žily na ruke ako keby ma aj trosku pálili aj keď píšem citim takú jemnu bolesť, neviem či to je z očkovania hádam to nieje zrazenina preto sa pýtam či ma niekto podobne problemy... neviem čo s tym

jankapepe
22. aug 2021

@emptymoni u lekára si bola? Nežiaduci účinok si hlásila?

lucia147852
22. aug 2021

No rýchlo smer k dr, pokial ide o žily nič netreba zanedbať

emptymoni
autor
22. aug 2021

@jankapepe idem teraz na pohotovosť som zvedavá čo mi povedia

jankapepe
22. aug 2021

@emptymoni daj potom info, všetko dobré prajem

emptymoni
autor
22. aug 2021

@jankapepe vraj žily mam Ok ale EKG tam vidia nejake zmeny a pritom na EKG som bola v piatok a povedali že mam všetko ok tak ja už nerozumiem ničomu poslali ma teraz na interne možno si ma aj nechajú v nemocnici, fakt super ľutujem to očkovanie neskutocne ... a som si na 100% ista že to mam z toho

kittykat22
22. aug 2021

@emptymoni ale ved ti nic nie je. Co vymyslas. Nebud hystericka. Ved pises, ze mas problem so zilami - tam ti lekar povedal, ze ziadne problemy nemas. EKG si bola v piatok - to bolo tiez po ockovani, a tam si tiez ziadne zmeny nemala. A teraz si ta tam nechali pre istotu. ALe podla mna to mas z toho, ze si snazis silou mocou vsugerovat, ze sa ti nieco deje. Ja verim tomu, ze problemy po ockovani niektori ludia maju - ale ty nevypadas ako jeden z nich. Ty vypadas ako chronicky hladac diagnoz. Ked si to ockovanie tak velmi nechcela, tak si si ho nemala davat.

marryen
22. aug 2021

@emptymoni pozor na psychiku....všetko je v hlave

monulka205
22. aug 2021

@kittykat22 takže keď nemám infarkt v piatok, znamená to že ho nemozem mať ani v nedeľu? Či ako mám rozumieť tvojmu výkladu EKG a záveru, že vymýšľa a nič jej nie je?

emptymoni
autor
22. aug 2021

@marryen ja mam psychiku na bode mrazu od očkovania

emptymoni
autor
22. aug 2021

@monulka205 na infarkt to vraj nevyzerá mam tam nejake zmeny ale vraj nič vážne vzali mi odbery na srdce a dali infúzku teraz len čakať 2 hodiny na vysledky...

monulka205
22. aug 2021

@emptymoni to bol len príklad.. a prečo máš psychiku na bode mrazu?

sam2
22. aug 2021

@emptymoni privelmi sa sledujes podla mna. Nadych vydych. Vsetko je v poriadku. Psychika dokaze divy. Fakt. Viem o com hovorim. Tym ze budes hystercit a pripisovat kazde pichnutie ockovaniu, si nepomozes

emptymoni
autor
22. aug 2021

@monulka205 pretože od očkovania chodím len každý deň po doktroch s nejakym problémom, každý deň stresy čo mi kde zistia. Zatial mi na nič neprisli no nechapem ako mi každý deň môže nieco byt mam len 21 rokov a tolko bolesti čo som zažila za posledné 3 týždne neprajem nikomu.

monulka205
22. aug 2021

@emptymoni a ty si sa nechcela dať zaočkovať?

kittykat22
22. aug 2021

@monulka205 pretoze vidis co pise. Kazdy den od ockovania mi nieco je. A ked to nie je jedno, tak to je druhe. Je psychicky uplne prec z toho, ze sa dala zaockovat a ma z toho psychicke problemy, pretoze hlada neexistujucu chorobu. Pretoze skace z jednej diagnozy do druhej. Nic jej nie je. Potrebuje psychiatra.

monulka205
22. aug 2021

@kittykat22 áno, to napísala až neskôr.

emptymoni
autor
22. aug 2021

@monulka205 chcela a išla som do toho s tym že verím že mi nič nebude a že vakcina je bezpečná no opak je pravdou.

emptymoni
autor
22. aug 2021

@kittykat22 keď vidíš každý deň tie články o vakcíne čo všetko ludom po nej je tak jasne že ma clovek stavy a depresie plus sa fyzicky necíti dobre. Bohužiaľ je to lotéria niekomu po vakcíne nieje nič a niekto tu zas umiera.

monulka205
22. aug 2021

@emptymoni ale ty neumieras, skôr si strachom privedies niečo zle. Dávaj si magnézium a snaž sa byť v pohode a keď to nejde, navstiv nejakého psychológa, lebo ak ťa naozaj každý boží deň boli niečo iné, tak to v poriadku nie je.

emptymoni
autor
22. aug 2021

@monulka205 cez deň mi je celkom v pohode skôr večer prídu kadejaké bolesti keď chcem spat a ráno hned smer doktor lebo sa kazdej bolesti zľaknem

sam2
22. aug 2021

@emptymoni fyzicky si na 99% v poriadku. O psychike sa to povedat velmi neda. Vsetko je v tvojej hlave. Neumieras. Daj si predpisat neurol a magnezium. Ty si si proste povedala, ze ty budes ta, co z vakciny zomrie alebo bude mat neziaduce ucinky 🤷‍♀️

sam2
22. aug 2021

A je zaujimave, ze novo zalozeny profil a teda ze si 21rocna baba zalozi profil na MK, aby sa postazovala, ze ma od ockovania stale problem …. 🤷‍♀️

gazpalm
22. aug 2021

@emptymoni prosim ta ty vyhladaj psychiatra v prvom rade

marica61
22. aug 2021

@emptymoni práve kvôli tomu sa v žiadnom prípade nedám očkovať.

jankapepe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tenerifka
22. aug 2021

Je dobre, ze je 21.storocie a sme informovani, na druhej strane, tych informacii je tolko, ze nemame sancu segregovat a prist na to, co je pravda, a co je vymysel, a je to neskutocny utok na nasu psychiku. Na jednej strane umrtia ci tazke nasledky po COVID-e aj u mladych ludi, na druhej strane menej tazke aj tazsie NU po ockovani, v malom percente dokonca aj umrtia. Na jednej strane to potvrdia, na druhej strane dementuju. A obycajny clovek si ma vybrat tu spravnu moznost, ale nemoze s istotou vediet, co je spravne, nikto to nevie, aj nazory lekarov a vedcov sa rozchadzaju. Co je a co nie je hoax? Kto sa prizivuje na vsetkych tych informaciach, ci uz pozitivnych alebo negativnych? Kazdopadne mame z toho riadny gulas, ved co ked prave ja budem 1 zo 100 000....atd.....a psychika fici ostosest, tu ma pichne, tam ma zaboli, su to NU po ockovani? A co ak ano?....atd....atd.....Ak mam pochybnosti, dat sa poriadne vysetrit pred a v pripade problemov aj po, ale nastavit sa tak, ze lekar mi ockovanie schvalil a budem ok. Ine sa vlastne ani urobit neda, hlavne sa zamestnat niecim inym a mysliet pozitivne

sam2
22. aug 2021

Pozri poviem ti moj pribeh. Vo februari som prekonala nie velmi lahky kovid. Doteraz mam velke problemy s plucami. Aj ked som vedela, ze ockovat na sa chcem, stale som to posuvala. Proste som mala strach. Tak ako pises. Popise sa vselico. Ale tiez som vedela, ze kovid uz v takej podobe zazit nechcem. Tak som sa odhodlala. Dostala som modernu. No stres som mala obrovsky. Vkuse som muzovi vravela, ze nech ma v noci kontroluje. Nech ma skontroluje aj ked pojde do roboty pre istotu. Asi 2t po ocko ma zacali pichat pluca a okolo srdca. A srdce mi strasne bilo aj v klude. Ale to mam v podstate uz od kovidu. Takze prve dni som tomu nepripisovala vyznam. Ked mi to vsak neprechadzalo, druhu davku som posunula a isla k obvodnej. Co cert nechcel. Mala dovolenku. Na pohotovost som nechcela.
Po tyzdni mi moja lekarka urobila ekg aj vzala krv na tromby. Vsetko mam v poriadku. Na rozdiel od teba som jej vsak povedala priamo, ze mozno to skor suvisi so psychikou. Ze mozno mi ani nic nie je 😂
Predpisala mi magnezium a do 3 dni bolo po mojich problemoch. Zajtra ma caka druha davka po cca 53 dnoch sice, ale uz sa bojim menej.
Tym som ti chcela len povedat, ze cim viac sa budes pozorovat, tym viac chorob a symptomov na sebe objavis. Ked si hlava povie, ze ti je zle, tak ti zle bude….
Tym ti nechcem povedat, ze mas nieco zabedbat, ale ak ti lekari vravia, ze ti nic nie je, tak ti nic nie je. Vsetko to mas len v hlave

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sam2
22. aug 2021

A ako citam v inej diskusii, ty mas predsa tetaniu 🤷‍♀️

emptymoni
autor
22. aug 2021

@sam2 ja mam asi všetko