Dobrý deň, chcela som sa opýtat ake ste mali priznaky, ked vam diagnostikovali crohna? Ci sa vam po liecbe zlepsil zdr.stav? dakujem
@tanag Zápalovky som mala vysoké.Nafukovanie a krče som nemala,teraz mávam občas a to som v remisii bola som v juli na kolone a teraz v septembri na magnetickej.Teploty som vtedy nemávala,ale teraz občas mávam zvýšenu a nezistili príčinu.ale beriem biologicku liečbu,tak to pripisuju k tomu.
Ahojte super že som našla túto tému prosím vás ako sa uvvas prejavovala táto choroba? Teda ja bývam často unavená mám bolesti žalúdka a na pravej strane má veľmi bolieva črevo na sone videla dr že je nafúknuté bola som na gastre tam mi zistili zo stolice zvýšené nejaké hodnoty a som objednaná na kolonoskopiu dá sa tato choroba ľahko zistiť na kolonoskopii? Šok chudokrvna unavená a mávam zvýšené teploty a nikto nevie z čoho a aká je liečba? Ďakujem
@tanag zapalovky som mala zvýšené.len mne to zistili neskoro a najskor 3 týždne mi nemohli zistiť čo mi je,ja som mala už zlepené črevá.najlepšie bude podstupiť kolono.u mna to bolo hrozné kedže som mala choré črevá ale po operácii v pohide,nepríjemné vyšetrenia ale s injekciou to nejako dávam občas aj s krikom 🙂
dievcata a mavali ste aj hnacky a vrcali ste opakovane?
sak prave aj tie mam a krce v bruchu aj na vracane mi je. cierne uhlie len a hylak , ty mas nieco co pomaha?
a pomahaju? no jaj mam totizto este taky divny syndrom :D mesenteriky superior, kde mi utlaca cieva z aorty duodenum, a tym mam preplneny zaludok a je mi vkuse na vracniem, takze uplne nanic 🙂
drzim palce 🙂 ale bude to ok, neboj, a kolko ta to tak drzi? mne to zacalo v pondelok ale cim dalej horsie mi to pride, lieky som si nedala,,ale asi budem muset :/
mna to aj ak tyzden drzi
nic, nejako to neriesi
len ja toho crohna nema este diagnostiovaneho , takze u mna len tak tapaju , ze co
@tanag Ja mám crohna 18r.Každý má iné príznaky.Ja som napr.za týžden schudla 25kg,nechutenstvo,chudokrvná som bola strašne.Mna hned museli aj operovať.Je to individuálne.Raz je lepšie,raz horšie.človek sa musí s tou chorobou naučiť žiť.Držím palce.