Čo znmená mliečny pach moču?

9. máj 2024

V januári 2023 som bol na preventívnej kontrole u obvodnej.
V moči mi našli nejaké baktérie, sestrička povedala že som dostal antibiotiká. V lekárni som si vybral Ciphin.
Prečítal som leták a s hrôzou som zistil že ako nežiaduci účinok môže byť nezvratné poškodenie kĺbov a tento liek sa užíva pri život ohrozujúcich stavov ako posledná možnosť. Tak keďže mi nič nebolo nedal som si to, ťažkosti neboli tak som to neriešil.

Posledné dva dni chodím často na malú , v noci aj 2-3 krát. Moč má krásnu jantárovú farbu alebo svetlo žltú. Keď som chodil najčastejšie tak vodnatu. Ale vôňa ako mlieko niečo také. Trošku cítim močový mechúr keď ho stláčam ale nie až bolesť. Čo to môže byť? Bojím sa že mi tie baktérie poškodili obličky vtedy keď som nevybral tie antibiotiká. Je pravda že často v zime si prechladim močový mechúr a črevá vtedy mám pár dní plyny. To mám od detstva

cipropison
15. máj 2024

musis ist naspat k obvodnej povedz jej co sa deje mozn oti zoberie moc a otestuje opat na tie bakterie, toto je antibiogram/ test na bakterie, a ak tam su bakterie rovno sa testuje aj na rezistenciu na antibiotika takze vedia ake ti dat, ciphin ti dali asi preto ze tam mozno bolo viac druhov bakterii a zaberali na vsetky z nich, to je vacsinou tak ze cipro zabera na vsetko lebo je to silne jak blazen, uz to je nejaka doba co lutujem ze som ho zobral kvôli nasledkom ktore spominas, tak by som ti ho nedoporucoval brat a radsej zobrat kombinaciu inych aby sa vyhladili tie bakterie ak tam su, pravdepodobne tam ale nie su a poskodenie obliciek by sa pravdepodobne prejavilo aj inak ako zapachom mocu ak by si ich mal. ak sa ten zapach mocu neopravi urcite sa daj vysetrit nato si platis zdravotne aby si nemusel riskovat a vedel co sa deje