Ahojte, co vam pomohlo na nadmerne potenie?
Jeziiiis, ja toto práve riešim, mne kedysi pomáhal sprej od eucerin, žiaľ dnes už nepomáha ani ten. Podľa mňa jedine riešenie je trvanie odstránenie potenia cca od 300e a vyššie...
Skus gulicku driclor. Nieje to antiperspirant, pozor. Ja som mala kedysi nonstom mokro pod pazuchami a od vtedy nic. A to som to pouzila parkrat. Stipalo ma to ale ucel splnilo
Skus gulicku driclor. Nieje to antiperspirant, pozor. Ja som mala kedysi nonstom mokro pod pazuchami a od vtedy nic. A to som to pouzila parkrat. Stipalo ma to ale ucel splnilo
Urcite za mna driclor.Znizuje potenie.
Ja pouzivam hlavne v lete.Treba raz za cas dat pauzu od pouzivania.Davky nanasania dricloru sa pocas dna postupne znizuju.Po dlhodobom pouzivani sa vedia zacat robit hrcky pod pazuchami.Obsahuje akoby gel ktory sa rozpusti a zabranuje potu pory sa vedia upchat spravi sa hrcka alebo sa vie zapalit.Mne sa stalo pri dlhom pouzivani bez pauzy.
Taktiez obsahuje alkohol.Neodporucam davat po cerstvom oholeni strasne stipe.Rano treba zmyvat.Ale za mna to najlepsie co moze byt.Mne osobne eucerin nepomahal ani ine z lekarne.Treba vyskusat 🙂
@nela01 ja som to pouzila parkrat a od vtedy uz vyse 10 rokov sa nepotim vobec pod pazuchami. A to zo mna tieklo aj ked mi bola zima😂
@januska1905 ja som velmi spokojna tiez som dlllllho hladala co mi pomoze na tie vodopady :D
@januska1905 kiez by aj mne to pomohlo, mne to nejak nepomaha
@iriska13 tak tak. Raz bol aj stiahnuty z trhu a ja som ho vtedy jak besna zhanala😂 ale tak naozaj, mne stacilo ho chvilu brat. Potom dva krat rocne preventivne a teraz uz vobec
joj no keby to bolo take jednoduche zbavit sa potenia, ja som vela toho skusala, kadejake antiperspiranty, spreje, dokonca aj rozne tuhe a neviem co, no nic uspech ziadny, potom mi kamoska poradila, ze detsky puder, no to bola strach a hroza, vsade som to mala 😀 😀 tak som zacala viacej patrat a uz je tomu nejaky cas, co som si dala do podpazusia aplikovat botox 🙂 a to konecne prinieslo ocakavany vysledok 😀
@dankatomi toto je ale deodorant, takze to nema nejaky vplyv na potenie, akurat tak by som povedala, ze mozno na vonu 🙂
@hildicapupu viem co to je 😉 citala som vela dobrých recenzii naň,reku ze vyskúšam a naozaj som odtvtedy po Dricloru nesiahla,pouzivam ho 3 mes.a naozaj sa potim menej. Natieram sa nim cca kazdy 3 den.a to som tiež skúšala už kadečo.
vas obdivujem baby, ja keď som prvýkrát použila driclor tak som myslela ze si rozskrabem pazuchy od stipania a svrbenie a potom som to skúsila ešte raz s rovnakým výsledkom a zanevrela som 😂🤦♀️
Dr. nona antiperspirant, cele leto v pohode, bez machúľ mokrych
Ahoj, odporúčam ti electro antiperspirant. To je na potenie, ktoré je už vlastne poruchou potenia. Ja to mám od útleho detstva, od kedy sa pamätám, non stop spotené dlane, chodidlá a pod pazuchami, bez ohľadu na ročné obdobie, teplotu. Rodičia ma brávali ku liečiteľom, chodila som na akupunktúru, nič nepomohlo. Nedávno som objavila tento elektro antiperpirant, a priala som si ho ako darček na 40. narodeniny, lebo je to drahšia vec. Čo ti poviem, prvý krát v živote som zažila sucho aj počas leta 🙂. Vraj sa to dá aj niekde požičiať, čo som čítala, za menší poplatok na vyskúšanie. Na tieto kozmetické antiperspiranty pozor, obsahujú aluminium a pri dlhodobom používaní ti môžu spôsobiť zdravotné problémy, u mňa niečo také nikdy nepomohlo.
Driclor, to jedine pomohlo, predtym som sa potila abnormalne a teraz nic.
antiperspirant ti nepomaha? Alebo to tričko, na ktorom nie je vidno že si spotena? Možno by to pomohlo
@sofinkak tiež ich mám keď si dám trochu to zmierni tam kde aplikujem ale nie úplne sucho ...no akonahle príde trochu emócia alebo pohyb leje zo mňa všade keď sa postavím mokré stehná chrbát des ....aj keď nie je teplo ...napr dnes v MHD a cítila som sa spotena všade 😔
@margareta15 na aké časti tela si si dávala ? Ja mám pocit že ak pod pazuchami sa menej tak inde mi to prenikne na tele o to viac ...
@jabuducanevesta kde sa dá kúpiť ? Ja by som potrebovala celé telo natrieť 😏
@aurorastone áno stipe ako des ťažké vydržať skevuz roky skúšam vydržať lebo ma to fakt trápi a čakám od neho zázraky 🤔
@hildicapupu po botoxe pod pazuchami sa nepotis vuec na chrbte v rozkroku na hrudi?
Antiperspirant