Cítim chladný vzduch

liana56
12. mar 2021

Dievčence poraďte mi lebo ja neviem či mi už fakt šibe alebo čo stále okolo seba všade kde sa pohnem cítim studený vzduch pri tele pýtala som sa priateľa či to citi aj on pozeral sa namna a začal sa mi smiať či mi šibe že vnútri máme totálne teplo fakt neviem čo to môže byť babka mi zas hovorila že môže byť pri mne mŕtvy no to si moc pripúšťať nechcem pretože viem teraz to zaznie trošku smiešno mŕtvych sa bojím ja už fakt neviem čo mám robiť

janinah
12. mar 2021

Pomodliť sa

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zirafienka
12. mar 2021

áno, babka má pravdu. Ja som ten pocit nikdy nemala, ale môj známy (jeho otec+ujo) a aj jeho priateľka (jej mama). Príbuzní zomreli. Presne tie isté pocity. Studený vzduch okolo nich. Nezávisle jeden od druhého. Bolo to spojené s niečím, s čím sa oni nestotožnili ani tam hore. Skús zalistovať. Určite je to nepríjemný pocit. Nikdy by som tomu neverila, ale je to asi fakt. Môj známy dal tomu záver "tí ti už neublížia".

solange7
12. mar 2021

@liana56 nemate rekuperaciu?

katkami123
12. mar 2021

Mŕtvi idu buď do neba, pekla, očistca, určite sa netúaju tu po zemi, to sú také povedačky. Kto už len môže na 100% a na základe čoho určiť, že ten studený vzduch je mŕtvy 😀 Skôr to môže byt z psychického vypätia, ale aj zle prekrvenie, skús užívať ginko. Hlavne no stres a urob si pohodový večer.

tncka
12. mar 2021

@liana56 stale? to je ako dlho? Mne sabto stalo raz vecer pri zaspavani ma ovanul studeny vzduch,urcite to nemohol byt prievan a bola som sama doma so spiacou dcerkou v postielke. Nevedela som co to bolo,ale zaspala som.Nevenovala som tomu pozornost,dovtedy sa mi to nestalo a na taketo veci neverim. Az kym rano neprisiel moj muz a nepovedal mi ze vcera vecer sa obesila jeho sesternica. Poznali sme sa,ale preco sa to stalo mne,nechapem. Bola sa rozlucit😅🤷‍♀️

liana56
autor
13. mar 2021

@tncka no stále som myslela že to bolo 3dni v kuse nikto iný z rodiny čo v dome bývame to necítil iba ja najprv som tomu tiež nevenovala nijakú pozornosť tiež som si myslela že to bol len prievan alebo niečo ale už keď to trvalo podobu 3 dní tak som sa začala báť čo to je a veru včera večer som sa pomodlila a prestalo to úplne že už necítim nič

maximilie
13. mar 2021

@liana56 radsej prekontroluj okna a dvere, ci nemáte velky unik 😅😅😅
Muži vacsinou nie sú takí vnímaví na chlad
My mame potom doma cintorin
🤣
Musíme dotiahnuť vsetky okna a dvere, a to mi muz nechcel veriť, az ked som mu so sviečkou ukázala, ako sa naklana plameň

niki450
13. mar 2021

@liana56 no vidiš, treba sa viac modliť za duše v očistci