Ahojte mamičky, môj pôrod sa blíži
6-7 február a zase som chorá ako pes. Myslite, ze si môžem dať paralen v 9 mesiaci?
Zacina sa to zhoršovať....
Pred nedavnom som bola chora -zapal priedusiek z ktorych som sa za 1 mesiace nevedela vyhrabat. Navyse som vybrala 3 antibiotik. Teraz pijem Narosan sirup justu uz druhu flasu, ale ochorela som stejne. Pravdepodobne v nemocnici v cakarnach jde je najviac bacilov.
V 3 trimestri mozes paralen 500 jednu tabletu najviac 3 krat denne. Ziadne tie grip a tie silnejsie nie ale obycajny mozes. Sestra bola u dr v tehotenstve z chripkou a takto jej povedal. Si uz na konci babo je uz hotove 🙂
Kľudne si môžeš dať paralen. Tiež som užívala.... Pekný dnik 😊
myslom si ze ked tvoje telo spracovalo trojo amtiniotik tak jeden paralen... yolo... porad sa samozrejme s lekarom alebo lekarnikom. blbe ze si ochorela v tehu. ja napr. do cakarni u lekara chodievam uz len s ruskou.... kupim si za par centov v lekarni a zlozim si ju az u lekarky. plus umyvam ruky pred aj po plus dezinfekcny gel. drzim palce
Ak nemas vysokú teplotu, asi je zbytočne hp vôbec brat. Pri chrípke len vylezat, vela tekutín, vitaminy..
Ďakujem za info. Paralen som si dala, lekár potvrdil ,ze môžem. Tieto chripky su katastrofalne. Neviem co to vo vzduchu je ale takuto silnu chripku som uz davno nemala. Najhoršie je ze práve teraz. Dufam, ze to nezasiahne imunitu môjho drobceka.
Presiel si so mnou toho dosť.
Zavolala by som doktorke či môžem, neviem nie som si istá