Býva mi zle od žalúdka

16. jún 2023

Zničoho nič mám problémy so žalúdkom. Pred týždňom som niečo zjedla a bolo mi tak zle od žalúdka a aj hlava ma bolela. Zopakovalo sa to o pár dní neskôr a dnes som musela odísť z práce, pretože ma hrozne bolel žalúdok, zvracala som, myslela som, že vyvrátim pľúca a do toho hnačka. Teraz ležím doma, občas mám hnačku, bolí ma hlava a bolia ma svaly a chrbát.
Čo to môže byť, nemáte s tým skúsenosti? Nikdy som nič také nemala, len občas keď ma brucho bolelo, keď som sa prejedla.

autor
16. jún 2023

Začala som jesť zdravšie, zaradila som do jedálnička zeleninu a ovocie a užívam chlorellu.

stellarstar
16. jún 2023

Ja som toto mala z chlorelly musela som ju prestať užívať

autor
16. jún 2023

@stellarstar Takže za tým môže byť chlorella? Uff, no som si myslela, že niečo pre zdravie urobím. Škoda, tak ju skúsim vynechať a uvidím či sa to zlepší

gabrielamodrykonik
16. jún 2023

Dost vazne ako to popisujes, isla by som ihned k lekarovi, nech ti vezmu krv a porobia vysetrenia, obvodny by ta mal aj poslat na gastro. Mozes mat otravu jedlom, helicobaktera, alebo to moze byt aj nieco ine, kazdopadne by si mala ist k lekarovi, vravi sa, ze problemy v traviacom trakte by sa nemali podcenovat.

stellarstar
16. jún 2023

Áno a keď som s tým prestala všetky ťažkosti odzneli. Pýtala som sa aj dr a vravel ze to bola reakcia tela na chlorellu. Skus vynechať ci ti nebude lepšie

balihara
16. jún 2023

Presne toto čo popisuješ mám už druhý týždeň aj ja a to chlorellu neužívam.Aj som schudla za posledné obdobie cca mesiac 6kg a to necvičím,síce sa najem o 16,30h a potom už nejem.Chystám sa k obvodnej,nech ma pošle na gastro,lebo tento rok sa mi toto už párkrát stalo...len vravím teraz to už trvá druhý týždeň :(

zenulkaaa
16. jún 2023

Ocividne mas teraz crevnu chripku. Vracanie, hnacka -typicke pre nu. Nasad si dietu, ziadne mliecne veci, aby Ti presla hnacka, probiotika, vela tekutin, lahka strava, ked ti zacne chutit jest. Do par dni si fit.
To co sa Ti stalo pred tyzdnom s tym vobec nemusi suvisiet, vtedy Ti asi fakt len nieco nesadlo.