Prosím Vás už sa na 100% vie či to bude povinné alebo dobrovoľne? A rozmýšľali ste či pôjdete alebo nie?
@pribinak a kedy sa to bude vedieť?
Pizri si televizne noviny, alebo precitaj tlac.
Zlatko, ja nesedim v krízovom štábe. Ale neboj to dusiciek zo bude známe
My pôjdeme. Nevidím dôvod, prečo nie
Pojdene
Aj my ideme
Akurát som vytvorila takú diskusiu, pozerám že si ma predbehla 😀 ja žijem v ČR, ak by som bola doma, testovať by som sa dala...
Včera som mala negat...pôjdem zas.
Už bola o tom tlačovka - je to dobrovolné - máš na výber buď test alebo 10dní karanténa....
Ja len dodám, že karanténa je potom bez nároku na OCR a PN.
Mne sa nechce, lebo to vyzerá veľmi nepríjemne, skoda, že to nie je z krvi, ale pôjdeme.
Aj my ideme urcite 🙂
Pôjdeme obaja s manželom, len horšie je, že nám nemá nik postrazit dieťa a pôjdeme ja s nim
@tramtada31 ja som bola včera na PCR a nebolo to vôbec také hrozné... A hlavne je to len chvíľka... 🙂 zajtra ide trojročná dcéra a to bude horšie ☹
@nelca0510 musíte ísť obaja naraz? Veď sa vystriedajte. Alebo nech jeden s dieťaťom čaká von aby tam dieťa nemuselo a potom sa vymeníte...
@mogaa karanténa-ani do práce,nikde.A nemáš nárok ani PN či OCR.A vraj je to dobrovolne....?Matoviča ste si zvolili,tak ako prikáže-tak bude.Pustili ste ho k moci,tak nevie čo so sebou pán premier....ale nikto nerieši čo sú to za testy a od koho ich kúpil.On dal zarobiť známemu-a tak dookola.Testy sú fraška,ale ok.Prečo asi je toto zadarmo???Sa spamatajte ludia.Až teraz budú klamlivé čísla a takto si zistí,aby zastavil po testoch celé Slovensko-pardon-vypol celé Slovensko.On s apostaral o to,aby tie testy boli pozitívne.Nezabudnite ho voliť aj nabudúce.Vlastne dovtedy nás možno zbaví ešte aj volebného práva.
@lavender21 áno, len keď sa spominalo, že to bude podľa abecedy. Uvidíme, už sme rozmýšľali aj nad tou možnosťou, ktorú si napisala🙂
@lavender21 no ja som videla reportáž a redaktorka sa tvárila ako keby to bolo veľmi nepríjemne😀 držím dcerke palce😊
nejdeme, u nás nikto (a na fb je to 50/50 medzi mojimi friends)
Je to dobrovolne povinne ;)
A ja nepojdem, nepotrebujem sa nakazit
Kto v tej tlacovke zachytil odpoved tuto situaciu:
- manzel sa pojde otestovat a bude negativny
- manzelka nepojde a bude dodrziavat karantenu (ostane doma v spolocnej domacnosti)
- v rodine je skolopovinne dieta
Moze v danej situacii manzel do prace a dieta do skoly?
Keď Boh da pôjdem aj ja s rodinou, ak môžeme prispieť k tomu aby sa čísla zmiernili tak prečo nie
Nie, nejdem, nebudem sa zúčastňovať na tejto fraške.
@bambulienka25 na hranici podstupis každé 2 týždne test. Ak tu budeš v čase testovania, mozes ist na hociktoré miesto testovania a budeš na náklady SR otestovana ako aj hociktory iný cudzinec.
Zo či bude povinne alebo dobrovoľne nevie ešte ani sám Matovic
A či pôjdem? Áno, neubudne zo mna