Bude celoplošné testovanie povinné?

20. okt 2020

Prosím Vás už sa na 100% vie či to bude povinné alebo dobrovoľne? A rozmýšľali ste či pôjdete alebo nie?

pribinak
20. okt 2020

Zo či bude povinne alebo dobrovoľne nevie ešte ani sám Matovic
A či pôjdem? Áno, neubudne zo mna

autor
20. okt 2020

@pribinak a kedy sa to bude vedieť?

oli18
20. okt 2020

Pizri si televizne noviny, alebo precitaj tlac.

pribinak
20. okt 2020

Zlatko, ja nesedim v krízovom štábe. Ale neboj to dusiciek zo bude známe

martinka13
20. okt 2020

My pôjdeme. Nevidím dôvod, prečo nie

junovedievca
20. okt 2020

Pojdene

lenka2710
20. okt 2020

Aj my ideme

lavender21
20. okt 2020

Akurát som vytvorila takú diskusiu, pozerám že si ma predbehla 😀 ja žijem v ČR, ak by som bola doma, testovať by som sa dala...

janinah
20. okt 2020

Včera som mala negat...pôjdem zas.

mogaa
20. okt 2020

Už bola o tom tlačovka - je to dobrovolné - máš na výber buď test alebo 10dní karanténa....

tramtada31
20. okt 2020

Ja len dodám, že karanténa je potom bez nároku na OCR a PN.
Mne sa nechce, lebo to vyzerá veľmi nepríjemne, skoda, že to nie je z krvi, ale pôjdeme.

nina255
20. okt 2020

Aj my ideme urcite 🙂

nelca0510
20. okt 2020

Pôjdeme obaja s manželom, len horšie je, že nám nemá nik postrazit dieťa a pôjdeme ja s nim

lavender21
20. okt 2020

@tramtada31 ja som bola včera na PCR a nebolo to vôbec také hrozné... A hlavne je to len chvíľka... 🙂 zajtra ide trojročná dcéra a to bude horšie ☹

lavender21
20. okt 2020

@nelca0510 musíte ísť obaja naraz? Veď sa vystriedajte. Alebo nech jeden s dieťaťom čaká von aby tam dieťa nemuselo a potom sa vymeníte...

nela82
20. okt 2020

@mogaa karanténa-ani do práce,nikde.A nemáš nárok ani PN či OCR.A vraj je to dobrovolne....?Matoviča ste si zvolili,tak ako prikáže-tak bude.Pustili ste ho k moci,tak nevie čo so sebou pán premier....ale nikto nerieši čo sú to za testy a od koho ich kúpil.On dal zarobiť známemu-a tak dookola.Testy sú fraška,ale ok.Prečo asi je toto zadarmo???Sa spamatajte ludia.Až teraz budú klamlivé čísla a takto si zistí,aby zastavil po testoch celé Slovensko-pardon-vypol celé Slovensko.On s apostaral o to,aby tie testy boli pozitívne.Nezabudnite ho voliť aj nabudúce.Vlastne dovtedy nás možno zbaví ešte aj volebného práva.

nelca0510
20. okt 2020

@lavender21 áno, len keď sa spominalo, že to bude podľa abecedy. Uvidíme, už sme rozmýšľali aj nad tou možnosťou, ktorú si napisala🙂

tramtada31
20. okt 2020

@lavender21 no ja som videla reportáž a redaktorka sa tvárila ako keby to bolo veľmi nepríjemne😀 držím dcerke palce😊

zuzanka.zuzu
20. okt 2020

nejdeme, u nás nikto (a na fb je to 50/50 medzi mojimi friends)

nevludna
20. okt 2020

Je to dobrovolne povinne ;)
A ja nepojdem, nepotrebujem sa nakazit

nina255
20. okt 2020

@nela82 Prepac, ale ty si fakt mimo 😂 tito konspiratori...

mogaa
20. okt 2020

@nela82 si dobre vedľa...ja som Matoviča nevolila a ani nebudem ale napriek všetkému s celoplošným testovaní súhlasím....ak sa odchytí len polovica pozitívnych , prestanú narastať čísla - hlavne čísla ťažko chorých v nemocniciach a môžeme začať relatívne normálne fungovať....

stormie
20. okt 2020

Kto v tej tlacovke zachytil odpoved tuto situaciu:
- manzel sa pojde otestovat a bude negativny
- manzelka nepojde a bude dodrziavat karantenu (ostane doma v spolocnej domacnosti)
- v rodine je skolopovinne dieta

Moze v danej situacii manzel do prace a dieta do skoly?

lauriema
20. okt 2020

Keď Boh da pôjdem aj ja s rodinou, ak môžeme prispieť k tomu aby sa čísla zmiernili tak prečo nie

lenka2710
20. okt 2020

@stormie asi sa pocita s tým, že keď už tak pôjde celá rodina, teda manžel aj s manželkou 🤷‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fajnova
20. okt 2020

Nie, nejdem, nebudem sa zúčastňovať na tejto fraške.

tramtada31
20. okt 2020

@bambulienka25 na hranici podstupis každé 2 týždne test. Ak tu budeš v čase testovania, mozes ist na hociktoré miesto testovania a budeš na náklady SR otestovana ako aj hociktory iný cudzinec.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angelinja
20. okt 2020

@mogaa toto je vvydieranie a je videt ze ludia su obycajne ovce, tu nejde ci z teba ubudne ale ci clovek urobi to co mu vlada nakaze