Uvazujem o tejto kure na vlasy, reklamne info mam ako-tak nastudovane, mate niektora osobne skusenosti pozitivne, ci negativne, s ktorymi by ste sa chceli podelit? 🙂
Mate niekto skusenosti konkretne s Cocochoco brazilskym keratinom bez formaldehydu? Pripadne ake ine pripravky? Samozrejme odborne aplikovane v salone. Dakujem.
ps: foto pred a po kure su vitane
@hajanka ahoj ja som si to chcela dať tiež. Prišla som mojej kaderníčke do salónu a pýtala som sa jej či to robí aj ona resp. či mi vie odporučiť nejaký dobrý salón.... Prvé čo mi povedala bolo, že to je blbosť, že to hrozne ničí vlasy. Vraj to raz jednej babe robila a potom povedala, že to už nikdy robiť nebude. Vraj keď jej to upravila ona v salóne tak to mala krásne hebké,.... ale na dotyk boli vlasy krepové. Keď sa jej prišla potom tá baba ukázať po domácej úprave vraj to bola hroza. Tak som si to pekne rozmyslela ;);)
@ivka_666 myslis ze nici? ved to ma praveze uzdravit, rekonstruovat znicene vlasty, co som sa docitala, tak znicit moze jedine kadernicka svojou neodbornou pracou, napr. ked pri tom nazehlovani spali vlasy a aby to drzalo aj doma po umyti, vlasy treba stale prezehit, cize ten keratin do vlasov zafixovat. No neviem kolko je na tom pravdy.
Na webe som sa tiez stretla s par negativnymi skusenostami, vacsinou vsak boli vyvratene tym, ze vlasy boli bud velmi kucerave pred kurou (niekedy je treba aspon 2 kury podstupit), alebo bola kura neodborne spravena (spalene vlasy), treba to odborne aplikovat. Potom je tiez vraj rozdiel v kvalite pouzitych pripravkov. No zatial neviem ktore su dobre, nasla som ten Cocochoco ktory je uplne formaldehyd free, cisto prirodne zlozenie + keratin, tak tam niet co pokazit alebo znicit, uz zalezi len na manipulacii kadernicky a odbornosti, alebo ako to nazvat..., nevies ake pripravky pouziva a ci ma certifikat sposobilosti? Snazim sa dopatrat akym sa urcite vyhnut 😅 ,.. lebo mam pocit, ze horsie nez to je (s mojimi vlasmi) uz byt asi ani nemoze 😅
@hajanka certifikát má neviem s čim pracovala. Ona je výborná kaderníčka a mne sa páčilo že bola ku mne taká otvorená. Ona sama povedala, že keby bola sviňa urobí mi to, zhrabne prachy a nič ju nezaujíma.... Ja som tiež o tom veľa čítala a vraj to, že to vlasy zregeneruje je hlúposť. Ono je to vlastne opak trvalej a tá ti vlasy zniči. A upozornila ma na to, že najhoršie vyzerá to keď to vyrastá. Spodok rový a zvrchumrastú prirodzene vlasy že to je hroza. No ja neviem ;) ja som sa toho zľakla a nedala som si to.
@ivka_666 hmmm ☹ no nerozumiem tomu ako to moze skodit a ze neregeneruje, ked je to prirodne zlozenie (ked je bez formaldehydu) a keratin sa prirodzene nachadza vo vlasoch, len cim ho je tam menej tak su viac krepovite a znicene, akurat ta zehlicka potom po kure alebo fukanie, no... niekde pisu ze uz ani zehlicku netreba potom ale tomu az tak neverim, ale ja si vlasy napr. zehlim 2x do tyzdna, takze tak 😅 (o nic lepsie asi..) ja uz neviem co s nimi ...
@hajanka tak ja mám tiež hrozné vlasy ale ona mi povedala, že potom budú ešte horšie. Ťažko povedať ;) keď sa rozhodneš vyskúšať tak daj vedieť. Vlasy keratín síce majú, ale niečo v tom musí byť, aby ti ich vyrovnalo. Keby to fungovalo tak jednoducho tak by mali všetci krásne vlasy ;)
@hajanka tak takú značku akú píšeš nepoznám, original keratín je značka La Braziliana. Tie prvé boli agresívne, tie novšie sú šetrnejšie. Je treba to aplikovať každé 3-4 týždne /čo je riadna pálka/. A záleži aj od toho, ako sa vlastný vlas správa. Lebo ak má sklon k prirodzenej kučeravosti, výsledok nebude aký chceš, lebo vlas rastie a začne sa vlniť od korienku a tým ti zvlní aj to čo nechceš. Osobne som na to poškulovala, na skúšku som si dala nie ten zažehlovací, ale bez zažehlenia, vlasy boli krásne rovné do prvého umytia a potom mi prestali rásť 😨 a trvalo tm vyše roka kým začali. Kamoška mala ten zažehlovací, bola spokojná, ale kadernička to nakoniec prestala robiť, lebo pri tom strávila aj 4 hodiny. Nakoniec sa dala ostrihať nakrátko a nemá problém 😀
@maruska24 vdaka, to Cocochoco je akysi "bio" produkt, bez hlinika a ten prvy produkt bol La Braziliana, alebo je original produkt? Lebo pozeram ze ten ma obsah formaldehydu prekroceny, ma 0.03%, povolené v EU 0.2%.
Prestali rast uplne? Vies co sa s nimi stalo ze prestali rast?
U mna ostrihanie nakratko nehrozi :D to by vyzeralo.... 😀
@hajanka nie som kaderníčka, neporadím ti až takto, len viem od tej svojej čo chodí aj na súťaže a pod, že nie je brazílsky keratín ako brazílsky keratín a že mnohé kaderníctva nakupuju necertifikované, robia to za lacnejšie a potom nie je výsledok ako by mal byť. čo s tým EU nakoniec robí neviem, som sa o to prestala zaujímať akonáhle to prestala robiť 😅
na tú kúru som inak bola v prestížnom salone, lebo som im dôverovala /za tú cenu/ ale už by ma na to nikto nikdy nenahovoril 😀 som si vytrpela svoje, že nerástli 😀 😀
@hajanka zajtra ti o tom napisem, len muz mi uz spi... on robi kazdy tyzden aspon raz to bezformaldehydove. musim sa ho presne spytat na znacku. brazillian blowout je s formaldehydom. tento keratin je bez. samozrejme to treba vediet, moj muz bol na skoleniach a potom skuskach riadne v Beverly Hills a to robi uz 23 rokov a sam vyucuje... takze naozaj su na to skoleni.
@hajanka ahoj ja som kadrrnicka robila som tu v Irskom Dubline pre Loreal a poviem ti ze je to velmi dobra vec ak je dobre a kvalitne urobena hlavne kadernickou co vie co robi ... nie kazdy keratin je kvalitny ja tento nepoznam ale to neznamena ze je zly alebo podobne ... keratin je prirodzeny pre vlas cloveka a preto ked je tato kura urobena dobre je to na vlase vidiet .. ak si chces dat keratinovu kuru tak ta ti doda do vlasu pruznost , lesk , zivot ktory vlas straca pri farbeni alebo melirovani ... podla toho ako casto umyvas vlasy tak ostava vo vlase .. cca3 mesiace ..ak chces keratinove vyrovnanie co je uplne nieco ine to ti vyrovna vlnity alebo mierne skuceraveny vlas na pekny rovny tak na 3-4 mesiace znova zalezi na vlase a na kuceravosti ... nenici vlas v ziadnom pripade ak je pripravok kvalitny ... postupne sa vymyva ako sampon a treba opakovat proceduru .... ja mam spokojne zakaznicky ktorym to robievam hlavne to ocenuju zeny s dlhymi vlnitymi alebo skrepovatelymi vlasmi pretoze to nacas ulahci ich pracu ale nieje to trvacne samozrejme .. porad sa vo viacerych salonoch pozri si videa na youtube je tam toho kopec a uvidis o com to je ...
https://www.youtube.com/watch?v=FsWV0m6WXpI....snad som ti troska pomohla 😉
@briketa yes yes yes ako to ze som si na teba hned nespomenula????? jaaaaj chcem ist k tvojmu muzovi na tu kuru!
@monikajaco ano take nieco potrebujem, aby aj vlasky vyrovnalo, nemam kucerave, mam skor take jemne vlny, ale nie uplne rovne, tak aby vyrovnalo a hlaaaavne ozdravilo, moje vlasy potrebuju vyzivnu a chyba im lesk a jasne ze su total skrepovatene... 🙄 🙄 🙄
problem bude asi najst niekoho skutocne kto sa vyzna, je kvalifikovany a robi s kvalitnymi priprvkami, v nasom meste na vychode s tym asi ani nepocitam vobec...
heeeh a ty si odkial? 😅 ci si stale v Irsku?
@hajanka ja som z Presova ale ano v Irsku zijeme 😉 neviem odkial si ale viem ze s tym v Presove robia ...ak by si mala zaujem tak daj vediet opisem ti jedno kadernictvo ja som tam bola ked som bola doma na velku noc toho roku a boli tam fajn kocky a sikovne ....
@monikajaco som cca 70 km od Presova 🙂 mensie mestecko
tak take fajn, sikovne kocky hladam, pri ktorych si mozem byt ista, ze to vedia robit spravne, kvalitne, co s tym maju skusenosti (nerobia to prvy krat), zalezi im na kvalite nie len hr-hr rychlo hotovo.. a hlavne tiez kvalitne pripravky pouzivaju
aj ich poznas osobne? myslim, ci ste kamosky, alebo len tak si bola....
@hajanka nasla som ich nahodou nepoznam ich osobne ... su odomna ovela mladsie takze vekovo by sme sa nemali moc kde stretnut ..ale vedia co robia boli zlate ..ale ako kadernicka tiez viem ze kolko ludi tolko chuti ;) ale ked ja profik som bola spoko tak snad aj ine su ... zavolaj, porad sa uvidis ci ta presvedcia a ako na teba osobne zaposobia ... drzim palce KADERNICTVO EXTREM ..http://www.zlatestranky.sk/firmy/Prešov/H146811...
@monikajaco dakujem 🙂
@monikajaco
aka je cena
@hajanka ahoj,ja som z presova a buduci tyzden som na tu kuru objednana..ozvem sa potom? 🙂
@ivaaaa1 ja to mam odkial vediet ?
@tatiana1985 ano ano prosim 🙂 budem veeeeeelmi rada, Presov nemam zase az tak daleko. Drzim palce nech je super vysledok 🙂
@hajanka idem v stredu o 13,00,,,tak potom napisem 😀
@tatiana1985 ahoj, tak ako to dopadlo? spokojna? 🙂
@hajanka ahoj 🙂 tak pocas procedury som prisla na to, ze to nebol original brazilsky keratin 🙂 Ze to bol ten druhy keratin co sa dava...noa... hmmm... napisem spravu 😀
nejake nove skusenosti?
@hajanka ahoj ja som to mala uz asi 4 krat ale nic extra ja mam tak malo vlskov tak zazrak necakam..inak som postrehle ze ked mi to robili iba tak ako masku tak ciaden vysledok ale ked mi farbili vlasy a potom nato keratim vtedy boli vlady krasne hebke a dali sa krasne rozcesat inak ee..mam k tomu potom aj sampon a prej ale co ja viem skor strata penazi