Bolesť vo vaječníku

nesqiki
31. aug 2012

Ahojte, prosim baby pomožte mi neviem si uz fakt pomoct som zufala.uz 2: den ma boli pravy vajecnik a neviem od coho bola som dnes u doktorky ale jasne vela toho mi nepovedala robila mi sono ale nic nezistila.mam zvlastne priznaky bolest prs nemozem uz zachvilu obliect podprsenku.som v poslednom case dost unavena a vvycerpana. 14DC som mala 2dni spinenie. Potom som mala pocit ze kazdu chvilu dostanem ms ale som nedostala lebo to by bolo este si myslim skoro.s priatelom sa pokusame ő babo.ale zatial neuspesne.mam 32 dnovy cyklus.. Prosim vas poradte mi.citim sa keby som uz bola v tom lenze sa moze stat ze to gynekologycka este nevydela na ultrazvuku?alebo preco mam tie bolesti v pravom vajecniku? ☹

nesqiki
autor
31. aug 2012

Jaj a zabudla som pridat ze som mala naposledy 13.8 menzes a dnes sa mi objavili silne huste vytoky.

trish31
31. aug 2012

@nesqiki co je to za lekarku ked ti pri bolesti ovaria nerobila sono?

nesqiki
autor
31. aug 2012

@trish31 robila mi sono ale tak mi nic take nepovedala len mi dala tabletky a tolko a povedala ze vajecnik je ők. Tak nechapem

soldi
31. aug 2012

@nesqiki ake tabletky Ti dala?
vela zien ma taketo priznaky pri ovulacii

nesqiki
autor
31. aug 2012

@soldi tak dala mi duphaston a azatril a kvapky algifen. Mno ja neviem moze to byt ze to je ovu ale zvlastne ze take som este nikdy nemala pri ovu take bolesti,vzdy som mala pichanie raz na pravej raz na lavej strane vajecnikov.a co to potom to spinenie 2 dni co som mala?

soldi
31. aug 2012

@nesqiki este Ti mohla cysta prasknut. duphaston Ti naco davala? 😨 nespominala folikuly, alebo vysku sliznice?

spinenie moze byt aj pri ovulacii, aj pri prasknuti cysty. ktory dc si ?