Ahojte, dva dni ma bolí pravá strana tela, chrbát, kríže, okolo rebier, ide to až do podbruška, slabín a do stehna. Mám skoliózu a sedavé zamestanie, má mi prísť aj menštruácia. Ale v živote som nič podobné nemala, najsilnejšia bolesť je okolo spodných rebier vpredu. Dnes ma dvakrát prehnalo, ale nemám pocit, že by mi bolo nejak vnútorne ťažko, skôr je tá bolesť akoby na povrchu. Môže to byť PMS alebo od chrbta? Nemali ste niekto niečo podobné? Som v zahraničí, tak sa mi nedá hneď bežať za obvodným. Ďakujem
@sanna22 áno ona mala len takéto veľké bolesti, ona sa lekárov bojí ale toto už bolo tak silné, že rodičom ani neodvrávala keď jej povedali, že idú na pohotovosť... ona čo viem tak noc pred tým od bolesti ani spať nemohla dopovala sa všetkým možným na bolesť čo majú doma (novalgin, flector, panadol) ale nič jej nezaberalo a myslím, že zvracala aj
priateľka mala podobné bolesti pri silnom zápale žlčníka, čiže na tvojom mieste by som určite vyhľadal lekára priateľka to mala presne tak ako ty, okrem tej hnačky a bol z toho silný zápal žlčníka, ale môže to byť aj niečo iné