Bolesť ucha len po zobudení

17. feb 2024

Ahojte, niekedy sa mi rano stane, ze ma boli ucho ked sa zobudim, mozno minutku-dve a potom je to okej. Cez den ma nic neboli, ani vecer. Jedine, ked spim na boku. Na boku som nikdy predtym nespavala ale v 30t mi nic ine neostava. Neviete cim to moze byt sposobene? Nemam ziaden vytok, pocujem normalne, zapal, usi si cistim ako vzdy. Rozmyslam aj nad lekarom, ale neviem ako mu vysvetlim, ze ma ucho boli asi 30sekund po zobudeni😀vdaka za info

autor
17. feb 2024

Ani zapal*

dzulli1980
17. feb 2024

Mávam to aj ja, ale u mňa je to od krčnej chrbtice, niekedy sa mi stane, že mám v noci proste zle položenú, zaklonenú hlavu, ráno, keď sa dám do normálnej polohy, to prejde.

moneequa
17. feb 2024

nemozes ho mat dake ,,pokrcene,, pri spanku? Ja sa obcas zobudim, ze ma strasne boli ucho, otocim sa na druhu stranu a spim dalej, registrujem to uz vela rokov, rano si to ani nepamatam. Neviem cim to je, tak som si domyslela, ze asi nejak zle lezim na tom uchu😀

marca12
17. feb 2024

Ja to mam z krcnej chrbtice. Asi aj u teba to bude z toho. Zmenila si polohu,svaly inak pracuju

autor
17. feb 2024

Moze byt, kedze ja som nikdy nespavala na boku ale na chrbate, bruchu.

blableblu
11. máj 2024

@moneequa dobry den boze dakujem ze som nadla presne popis ktory zazivam aj ja uz niekolko rokov ked sa stazujem u dr kazdy ma posle na usne ale mna ucho neboli proste stava sa mi to hlavne v noci teda iba v noci ked lezim na tej strane strasna bolest ako y som si zalahla ucho a nedokrvuje vas boli normalne ze aj kosti okolo a chrupavka vsetko okolie aj na dotyk ked sa otocim to prejde akoby oddrpne ?

moneequa
11. máj 2024

@blableblu ano aj mna tak boli asi skor ta chrupavka , ja ani neviem poriadne. Lebo to mam uz asi veeela rokov , a ja som to nikdy asi neriesila kedze ani neviem kedy to bolo prvy krat, a vzdy som sa len otocila a spala dalej a rano som si ani nepamatala

blableblu
11. máj 2024

@moneequa ja sa na to budim viac krat za noc ja som aj operovana na krcnu chrbticu takze u mna tazko posudit ale zobudim sa na tu hroznu bolest a minule som asi tak tuho doala ze ta bolest mi odtala aj rano a ese aj pocas dna citim a citim alo by ma aj polka hlavy sanka ucho oko neviem to ani opisat

moneequa
11. máj 2024

@blableblu to ja tak nemavam, ja to cez den nikdy nepocitujem a ani v noci neviem ako casto sa mi to stava, vobec netusim kolko krat do mesiaca, ja sa otocim zaspim a uz si to nepamatam.

autor
11. máj 2024

Mna boli vnutro akoby mi zalahlo. Ale dlhsie sa mi to uz nestalo. Neviem z coho to moze byt. Ja to pripisujem novej spankovej polohe, napriklad mi aj sliny vychadzaju na boku😀